Haberler

Ödüllü ve DICE Awards adayı 'Lost in Play' 12 Temmuz'da çıkış yapacak

Güncelleme:

Birçok ödül kazanmış, kendini iyi hissettiren macera oyunu Lost in Play, 12 Temmuz'da Google Play Store ve Apple App Store'a geliyor. Bu yıl DICE Ödülleri kategorisinde "Yılın Aile Oyunu"na aday gösterilen ve Steam'in yanı sıra Nintendo Switch'te de son derece olumlu geri dönüşler alan birden fazla ödülün sahibi Lost in Play, artık mobil cihazlarda da mevcut olacak.

Lost in Play sizi büyülü, tuhaf ve nostaljik bir hız trenine davet ediyor! Gerçeküstü alemleri aşan ve olağanüstü yaratıklarla bağlar kuran iki kardeş Toto ve Gal'in yolculuğunu takip edin. Hayal güçlerinde kaybolan Toto ve Gal, benzersiz bulmacaları çözmek ve eve dönüş yollarını bulmak için birlikte hareket etmelidir. Bir nostalji duygusu uyandıracak ve sizi gençlik maceralarının tasasız günlerine geri götürecek, canlandırıcı ve büyülü bir yolculuk.

LOST IN PLAY ÇIKIŞ YAPACAK

Lost in Play, herkes için zorlayıcı bir hikaye. Bugün çocukların izlediği modern çizgi filmlerin animasyon şovlarına ve geri kalanımızın birlikte büyüdüğü Cumartesi sabahı çizgi filmlerine benzer canlı ve nefes alan çizgi film karakterleri. Bulmacaların kalitesi ve canlı görseller tüm aileyi büyüleyecek ve iyi vakit geçirmelerini sağlayacak.

Lost in Play özellikleri

  • Şaşırtıcı, çizgi film tarzı görsellere sahip gizemli, animasyonlu bir bulmaca macerası.
  • Boyunca büyülü ve muhteşem yaratıklar.
  • Metin veya diyalog yok - her şey görsel olarak sevecen bir şekilde evrensel bir şekilde iletildi.
  • Gravity Falls, Hilda ve Over the Garden Wall gibi TV programlarından ilham alındı.
  • Katılabileceğiniz çeşitli benzersiz yaratıcı etkinlikler; goblinlerle kağıt oynayın, bir ejderha yaratın ve bir koyuna uçmayı öğretin.
  • 30'dan fazla benzersiz bulmaca ve mini oyun.
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Google Play Store Nintendo Google Steam Apple Aile Gamegar Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title