Haberler

Nintendo'nun özel oyunu Molly Medusa'nın PC versiyonu çıkış yapacak

Güncelleme:

Nintendo Switch'e özel olan Molly Medusa: Queen of Spit , bu yılın ilerleyen zamanlarında bir PC oyunu olarak Steam'e adım atıyor. Oyun, yerçekimi bükme temalı bir 3D macera oyunudur.

Nintendo özel oyunu Molly Medusa, PC versiyonunu alıyor. İki ay boyunca Nintendo Switch'e özel olan Molly Medusa: Queen of Spit, bu yılın ilerleyen zamanlarında bir PC oyunu olarak Steam'e adım atıyor. Molly Medusa, herkesin taşa dönüştüğü yerçekimi bükme temalı bir 3D macera oyunudur.

Beş dev tapınak, karmaşık bir şekilde bağlantılı geçitler ve metroidvania tarzı seviye tasarımı sunar, burada "yerel yerçekimi" herhangi bir yüzeyin bir zemin olabileceği anlamına gelir."Switch versiyonuyla başladık," diyor tek başına oyun geliştiricisi Niklas Hallin, "sadece eğlencesine! Oyunun hayatına konsollarda başlamasına izin verin ve daha sonra PC'ye taşıyın.

İki lansman arasındaki süre zarfında, YouTube ve benzeri platformlarda oyunu oynayan birçok insan gördüm ve dikkatli notlar aldım" diyor Niklas ve devam ediyor: "Bu yüzden PC versiyonu 'kamera modifiye edilebilirliği' ile geliyor, yani kullanıcı tarafından biraz metin dosyası aracılığıyla (ne kadar yakınlaştırıldığı ve ne kadar hızlı hareket ettiği gibi) bazı kamera ayarları düzenlenebilir. Kamera mesafesini %120 artırmak kötü değil!"

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Nintendo Steam Gamegar Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title