Haberler

Mount ve Blade II: Bannerlord dahil 6 oyun, Şubat 2023'te Xbox Game Pass'e eklenecek

Güncelleme:

Xbox Game Pass'in Topluluk Lideri Megan Spurr'un Xbox sitesinde yapılan paylaşımda Xbox Game Pass'e Şubat 2023'te eklenecek oyunlar açıklveı. Mount ve Blade II: Bannerlord, Atomic Heart, Cities Skylines Remastered da dahil olmak üzere 6 oyun Xbox Game Pass'e eklenecek.

Şubat 2023'te Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar ve 15 Şubat'ta Xbox Game Pass'ten ayrılacak oyunlar açıklveı. İşte Xbox Game Pass'in Şubat 2023 oyunları…

XBOX GAME PASS ŞUBAT 2023 OYUNLARI

  • Madden NFL 23 – Konsol ve PC
  • SG Gundam Battle Alliance – Bulut, Konsol ve PC
  • Mount ve Blade II: Bannerlord – Bulut, Konsol ve PC
  • Cities Skylines – Remastered – Bulut, Xbox Series X|S
  • Shadow Warrior 3: Definitive Edition – Bulut, Konsol ve PC
  • Atomic Heart – Bulut, Konsol ve PC

Mount ve Blade II: Bannerlord dahil 6 oyun, Şubat 2023'te Xbox Game Pass'e eklenecek

Madden NFL 23 - 9 Şubat

Madden NFL 23 , çok yakında EA Play aracılığıyla PC Game Pass & Ultimate'a geliyor! Ultimate Team'inizi destekleyin ve kazanmak için burada olduğunuzu gösterin. EA Play ve Ultimate üyeleri, 9 Şubat - 9 Mart 2023 tarihleri ??arasında Madden Ultimate Team'e giriş yaparak bir Supercharge Paketi kazanabilir.

Mount ve Blade II: Bannerlord dahil 6 oyun, Şubat 2023'te Xbox Game Pass'e eklenecek

SD Gundam Battle Alliance – 9 Şubat

Garip fenomenler, Gundam tarihinin efsanevi anlarını çarpıtıyor ve bunları düzeltmekten siz sorumlusunuz. SD Gundam Battle Alliance , heyecan verici mekanize savaşta tek başınıza veya arkadaşlarınızla düşmanları ezebileceğiniz çok oyunculu bir Gundam aksiyon RPG'sidir. Yeni mobil giysiler edinin, güçlendirin ve çeşitli görevlerde onları savaşa götürün!

Mount & Blade II: Bannerlord - 14 Şubat

Strateji ve aksiyon RPG oynanışını birleştiren kurgusal bir Karanlık Çağ sanal alanında destansı bir maceraya atılın. Eleştirmenlerce beğenilen Mount & Blade: Warband'in bu ön bölümünde yeniden tasarlanmış uçsuz bucaksız Kalradya kıtasını keşfederken kendi krallığınızı oluşturun veya başka birinin davasını.

Mount ve Blade II: Bannerlord dahil 6 oyun, Şubat 2023'te Xbox Game Pass'e eklenecek

Cities Skylines Remastered - 15 Şubat

Cities: Skylines ödüllü, en çok satan bir yönetim oyunudur ve şimdi tüm güçlü şehir simülasyonu oynanabilirliği ve özellikleriyle Xbox Series X|S için yeniden düzenlenmiştir. sürüş boyunca benzersiz bir çekicilik. Kamu hizmetlerinden kentsel politikalara kadar hayallerinizdeki şehri tasarlayın, inşa edin ve yönetin ve basit bir kasabadan hareketli bir metropol merkezine dönüşmek için kendinize meydan okuyun.

Shadow Warrior 3: Definitive Edition -16 Şubat

Eski samurayların büyüsü ve teknolojisiyle dolu, artık Japon folklorundaki şeytani yokailerin istilasına uğramış efsanevi bir Asya topraklarında yolculuk edin. Shadow Warrior 3'ün Definitive Edition'ınıtonlarca yeni özellik ve hızlı tempolu silah oyunu, jilet keskinliğinde yakın dövüş ve muhteşem bir serbest hareket sistemi içeren modlarla deneyimleyin.

Mount ve Blade II: Bannerlord dahil 6 oyun, Şubat 2023'te Xbox Game Pass'e eklenecek

Atomic Heart - 21 Şubat

Game Pass ile ilk günden itibaren mevcut: Çılgın ve yüce bir ütopik dünyada patlayıcı karşılaşmalara katılın. Dövüş tarzınızı her rakibe göre uyarlayın, çevrenizi kullanın ve görevinizi yerine getirmek için ekipmanınızı yükseltin. Gerçeğe ulaşmak istiyorsan bedelini kanla ödeyeceksin.

Mount ve Blade II: Bannerlord dahil 6 oyun, Şubat 2023'te Xbox Game Pass'e eklenecek

15 ŞUBAT'TA XBOX GAME PASS'TEN AYRILACAK OYUNLAR

  • Besiege(Bulut, Konsol ve PC)
  • CrossfireX (Bulut ve Konsol)
  • Infernax (Bulut, Konsol ve PC)
  • Recompile (Bulut, Konsol ve PC)
  • Skul: The Hero Slayer (Bulut, Konsol ve PC)
  • The Last Kids on Earth (Bulut, Konsol ve PC)
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Cities Skylines xbox Gamegar Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title