Haberler

Medieval Dynasty'ye co-op modu geliyor

Güncelleme:

Geliştirici Render Cube ve yayıncı Toplitz Productions, Medieval Dynasty için merakla beklenen co-op oyun modu için yeni bir içeriden bilgi videosu yayınladı. Videoda, 7 Aralık'ta Steam'deki tatil sezonu için ve mevcut gen konsol oyuncuları ve diğer PC platformları için 2024'te başlayacak olan ücretsiz güncellemeye gelen özellikler hakkında daha fazla ayrıntı paylaştı.

Medieval Dynasty'nin yeni ortak haritası The Oxbow, oyunun çıkışından bu yana oyuna eklenen en büyük ve en heyecan verici içerik güncellemelerinden biri ve aynı zamanda yeni gizemli karakterler, yeni görevler ve bir karakter özelleştirme modu ekliyor. Medieval Dynasty'nin hem Co-Op hem de solo oyuncuları yeni görevlere katılabilir ve yeni toprakların sakinleriyle tanışabilir.

MEDIEVAL DYNASTY'YE COOP MODU GELİYOR

Orta Çağ'da hayatta kalma rol yapma oyunu Medieval Dynasty'ye merakla beklenen co-op modu sonunda geliyor. Geliştirici ekibin yayınladığı duyuruyla 7 Aralık'ta ve 2024'ün birinci ve ikinci çeyreğinde Steam'de çıkış yapacak.

OYUN HAKKINDA

Orta Çağın başlarında Avrupa... Soylular ve rahiplerin hüküm sürdüğü ve uluslar arasındaki ticaret ile refahın yanı sıra kıskançlığın, güvensizliğin ve aç gözlülüğün geldiği zamanlar... Askeri çatışmalar her yerde görülüyor ve tüm kıtalar değişiyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Aralık Tatil Steam Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title