Haberler

League of Legends sistem gereksinimleri 2023! LoL kaç GB? League of Legends önerilen PC donanım özellikleri nedir?

Güncelleme:

Dünyanın en çok oynanan online oyunlarından birisi League of Legends namı diğer LoL oyunudur. Oyun 5'e 5 bir haritada oynanır. Rakibin kulelerini ve Nexus'u yıkan takım oyunu kazanır. Dünya çapında milyonlarca oyuncusu ile adından söz ettiren strateji oyunu League of Legends'in PC için sistem gereksinimleri nelerdir? Lol sistem gereksinimleri nedir? LoL kaç GB? LoL hangi bilgisayarlara yüklenebilir? LoL nedir? Detaylar haberimizde...

LoL (League of Legends) dünyada en çok oynanan oyunların başında geliyor. Sadece belli bir ülkede değil hemen hemen çoğu ülkede oynanmaktadır. Her yıl birçok büyük turnuvası düzenlenen League of Legends milyonlarca oyuncu tarafından severek oynanıyor. Oyunu oynamak isteyenler bilgisayardan resmi sitesinden indirip ücretsiz şekilde oynayabilirler. Peki, PC LoL sistem gereksinimleri nelerdir? LoL sistem gereksinimleri minimum ve maksimum kaçtır?

LOL HANGİ BİLGİSAYARLARA YÜKLENEBİLİR?

League of Legends oyunu bir strateji oyunu ve 2009 çıkışlı olduğundan dolayı sistem gereksinimleri çok yüksek değildir. Günümüzde çoğu bilgisayarlara yüklenir diyebiliriz. Ama burada önemli olan yüklendikten sonra oyunda alınan performanstır. Bazı bilgisayarlar full kalite oyunu rahat çalıştırabilirken bazı bilgisayarlar ise düşük ayarlarda bile oyunda donma yaşayabiliyor. İşte bu bakımdan minimum ve maksimum lol sistem gereksinimlerine bakmanız gerekmektedir. Lol sistem gereksinimlerine bakarak bilgisayarınız oyunu kaldırır mı yoksa kaldırmaz mı öğrenebilirsiniz. Şimdi lol sistem gereksinimlerine geçelim. Hem Windows hem de iOS bilgisayarlar için sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir.

LOL (LEAGUE OF LEGENDS) SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NEDİR?

LEAGUE OF LEGENDS MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi : Windows 7
  • İşlemci : Intel Core i3-530 veya AMD A6-3650
  • Bellek : 2 GB
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 9600 GT veya AMD HD 6570
  • Depolama : 16 GB boş alan

LEAGUE OF LEGENDS ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi : Windows 10
  • İşlemci : Intel Core i5-3300 veya AMD Ryzen 3 1200
  • Bellek : 4 GB
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 560 veya AMD Radeon HD 6950
  • Depolama : 16 GB boş alan

MAC PC İÇİN LOL SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

LEAGUE OF LEGENDS MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi: MacOS 10.12
  • İşlemci: Intel Core i5-750
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD 4600 veya AMD HD 6570
  • Depolama: 16 GB boş alan

LEAGUE OF LEGENDS ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi: MacOS 11
  • İşlemci: Intel Core i5-330
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Radeon HD 6950 veya Intel UHD 630
  • Depolama:

LEAGUE OF LEGENDS NEDİR?

League of Legends (kısaca LoL, Türkçe anlamı: Efsaneler Ligi), Riot Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan video oyunu. 27 Ekim 2009 tarihinde Riot Games'in ilk oyunu olarak "League of Legends: Clash of Fates" adıyla piyasaya çıkmıştır. MOBA türü strateji oyunudur. Oyun Warcraft III haritası olan Defense of the Ancients örnek alınarak yapılmıştır. Oyunun baş tasarımcısı, Defense of the Ancients (DotA) haritasını tasarlayan Steve Feak'dir.

League of Legends Şampiyonlar:

Oyuncuların oynadığı karakterlerdir. Her şampiyonun kendine özgü yetenekleri ve nitelikleri bulunur. 6 Ağustos 2020'den itibaren oyunda toplamda 150 tane şampiyon bulunmaktadır. Her şampiyon Dövüşçü, Büyücü, Alan Kontrolcüsü, Nişancı, Avcı, Tank veya Uzman sınıflarından en az bir tanesine mensuptur. Genellikle bir pasif ve üç temel yeteneğe ve bir ulti yeteneğine sahiptir. Oyunun hikâyesine bakıldığında bu karakterler League of Legends evreni olan Runeterra'da bulunurlar.

League of Legends Minyonlar:

Takımların merkez üslerinden dalgalar halinde yola çıkan ve bir koridor üzerinden karşı merkeze doğru ilerleyen, oyunun en basit birimleridir. Minyonların amacı rakiplere saldırıda bulunmaktır. Öldürüldüklerinde şampiyonlara altın ve deneyim kazandırırlar. 4 tane minyon türü bulunur: Büyücü minyon, dövüşçü minyon, kuşatma minyonu ve süper minyon.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

League Of Legends League Of Legends League Of Legends Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title