Haberler

    League of Legends: Wild Rift 2.3c yama notları paylaşıldı!

    Güncelleme:

    Wild Rift yeni yama ile gelecek olan yenilikleri, şampiyon değişiklikleri, oynanış değişiklikleri ve ücretsiz şampiyon rotasyonunu paylaştı!

    League of Legends: Wild Rift 2.3c yama notları paylaşıldı, bu yama 2.3 Yama döngüsünün son dengeleme yaması olacak ve diğer yamalar 2.4 döngüsüne dahil edilecek!

    Yeni yama ile birlikte gelecek olan güncellemeler dört ana başlığa ayrıldı. Bunlar; Yenilikler, şampiyon değişiklikleri, oynanış değişiklikleri ve son olarak ücretsiz şampiyon rotasyonu.

    League of Legends Yenilikleri

    22 Temmuz saat 03.01'de çıkacak kostümler:

    • Savaş Akademisi Ezreal
    • Savaş Akademisi Katarina
    • Savaş Akademisi Lux
    • Savaş Profesörü Graves

    İfadeler: Zafer Kesin!, Hırk!, Pardon?, Plan Böyle Değildi!, Benim Hatam!, Neden Ben?

    Süsler: İçim Şişti

    Dönüşler: Çalışma Grubu

    Şampiyon Değişiklikleri
    AMUMU

    Kendisi üzgün olsa da Amumu'nun erken safhalardaki performansı fazla neşelendirici. Hayatta kalma potansiyelini birazcık azaltıyoruz.

    Taban Nitelikler

    Zırh: 35 › 30

    BRAUM

    Braum'un ön saflardaki benzersiz kabiliyeti, onu destek rolündeki en popüler şampiyonlardan biri haline getiriyor. Bu değişiklikler onun hasarını azaltmaya ve çatışma boyunca onu biraz daha dayanıksız kılmaya yönelik.

    (P) Meydan Dayağı

    • [GİDERİLEN HATA] Azami Seviyedeki Sersemletme Süresi: 1,56 sn. › 1,5 sn.

    (1) Buz Yanığı

    • Yüzdelik Can Hasarı: %5 › %3

    (3) Kapı Gibi

    • Süre: 5 sn. › 4 sn.

    EVELYNN

    Evelynn, Vadi'ye hükmetmeye devam ediyor. Pasifinin sağladığı can yenilemesi ve yüksek anlık hasarı, onun rakiplerine nefes aldırmayan sürekli bir tehdide dönüşmesine yol açıyor.

    (P) İblis Gölge

    • İyileştirme: Saniyede %10 YG › Saniyede %7,5 YG

    (Ulti) Dul Bırakan

    • Düşük Canlı Şampiyonlara Karşı YG Hasar Oranı: %250 › %230

    EZREAL

    Ezreal erken safhalarda rakiplerine yakalanmamakta usta. Dolayısıyla ana kaçış aracının bekleme süresini biraz arttırıyoruz.

    (3) Sihir Geçişi

    • Bekleme Süresi: 25/22/19/16 sn. › 28/24/20/16 sn.

    FIORA

    Fiora'nın performansı biraz fazla iyi. Bu yüzden taban canını bir miktar azaltıyoruz. Böylece erken safhalardaki düellolarda daha az hata yapması gerekecek.

    Taban nitelikler

    • Can: 610 › 570

    JANNA

    Janna'ya getirdiğimiz son zayıflatmalar onu gökyüzündeki tahtından indirmeyi başardı ama hareket hızının biraz daha azaltılması gerek. Hala (2) Meltem yeteneğiyle rakiplerini dürtebilecek fakat bunu yaparken oradan oraya hızla uçamayacak.

    (2) Meltem

    • Bekleme Süresindeyken Sağladığı İlave Hareket Hızı: %6/9/12/15 › %6/8/10/12

    LEONA

    Leona'ya güzel sabahlar diliyoruz. Hala güçlendirme dağını tırmanıyor ve bu sefer dayanıklılığını ve pasifini hedef alıyoruz.

    (P) Güneş Işığı

    • Taban Hasar: 33 ila 145 › 34 ila 160

    (2) Tutulma

    • Zırh: 25/35/45/55 + %20 İlave Zırh › 35/50/65/80 + %20 İlave Zırh
    • Büyü Direnci: 25/35/45/55 + %20 İlave Büyü Direnci › 35/50/65/80 + %20 İlave Büyü Direnci

    RAKAN

    Rakan'ın kısa dürtme menzili, koridor aşamasında geri kaldığında zorlanmasına sebep oluyor. Ana dürtme ve iyileştirme yeteneğine ufak bir güçlendirme getiriyoruz.

    (1) Göz Alıcı Tüy

    • Menzil: 6/7/8/9 › 7/8/9/10

    SONA

    Sona, tutarlı baskı kurma potansiyeli ve işlevselliği sayesinde sık sık tercih ediliyor. Sona'nın yeteneğinin hasar verme ve önleme kabiliyetine dokunmak istemiyoruz; ancak savaş başlatma ve dağıtma araçlarını dizginlemek istiyoruz. Sona'yı koridorda (3) Sürat Şarkısı'nı kullanmaya zorlayabilirseniz, onu daha dezavantajlı duruma düşürebilirsiniz.

    (3) Sürat Şarkısı

    • Mana: 65 ›80
    • [GİDERİLEN HATA] İpucundaki YG oranı %3 olarak düzeltildi.

    Wild Rift 2.3c Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu

    15 Temmuz - 21 Temmuz: Alistar, Aurelion Sol, Graves, Jax, Miss Fortune, Nami, Shyvana, Tristana, Twisted Fate, Wukong

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Wild Rift İçim Haberler

    Bakmadan Geçme

    Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title