Haberler

İstanbul Wildcats, depremzedeler için 100 bin TL'lik destek paketi hazırladı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremleri nedeniyle afetten etkilenen depremzedeler için 100 bin TL'lik destek paketi hazırladı.

2006 yılında kurulan espor takımı İstanbul Wildcats, 6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17'de gerçekleşen Kahramanmaraş depreminde afetzedeler için yardım paketi açıkladı ve "Anadolu'nun dört bir yanında yaşayan 500'ü aşkın Wildcats oyuncusunun ve binlerce esporseverin üstümüze yüklediği sorumluluk ile sürece küçük de olsa bir katkı yapmak istiyoruz." dedi.

İSTANBUL WILDCATS, 100 BİN TL DESTEK PAKETİ HAZIRLADI

Depremzedeler için toplamda 100 bin TL değerinde yardım paketi hazırladığını açıklayan Denizbank İstanbul Wildcats espor takımı, "bu paketin yarısını depremzedelere en verimli ve hızlı şekilde ulaşacağı inancıyla bölgede aktif bir sivil toplum kuruluşuna hemen bağışlıyoruz" sözlerine yer verdi.

Diğer yarısını ise 1 yıl boyunca kullanmak üzere depremden etkilenen gençlere, eğitim fonu olarak ayıracaklarını açıkladılar.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Kahramanmaraş İstanbul Elbistan Gamegar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title