Haberler

    PlayStation Plus Kasım 2021 oyunları belli oldu

    Güncelleme:

    Kasım ayında PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verilecek oyunlar netleşti.

    Sony tarafından PlayStation Plus Kasım 2021 oyunları açıklandı.

    Kasım ayında PS Plus abonelerine ücretsiz olarak verilecek oyunlar netleşti. PlayStation Blog'da yer alan duyuruya göre, önümüzdeki ay Knockout City, First Class Trouble ve Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning oyunları abonelere sunulacak.

    Bunlara ek olarak Sony, PSVR'ın beşinci yıldönümü nedeniyle kasım ayında fazladan üç adet PSVR oyunu hediye edeceğini de duyurmuştu. Bu oyunlar ise The Walking Dead: Saints and Sinners, The Persistence ve Until You Fall olarak açıklandı. The Persistence, VR'a gerek duyulmadan 2D olarak PlayStation 4 veya PlayStation 5 üzerinden de oynanabiliyor.

    Platform bilgisiyle birlikte PlayStation Plus Kasım 2021 oyunları liste olarak şöyle:

    • First Class Trouble (PS5, PS4)
    • Knockout City (PS5, PS4)
    • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4)
    • The Walking Dead: Saints and Sinners (PSVR)
    • The Persistence (PSVR)
    • Until You Fall (PSVR)

    Önceki aylarda olduğu gibi kasım ayı PlayStastion Plus oyunları listesi resmi duyurudan önce Dealabs adlı inernet sitesinde sızdırılmıştı ve bu sızıntı yine doğru çıktı.

    Yeni PlayStation Plus oyunları 2 Kasım itibariyle aboneler tarafından kütüphaneye eklenebilecek. Knockout City, First Class Trouble ve Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning oyunları 6 Aralık'a kadar PS Plus aboneleri tarafından ücretsiz edinebilir olurken; The Persistence, The Walking Dead: Saints and Sinners ve Until You Fall ise 3 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebilecek.

    Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

    Öte yandan, Ekim ayının PlayStation Plus oyunları olan Hell Let Loose, Mortal Kombat X ve PGA Tour 2K21, 1 Kasım tarihine kadar aboneler tarafından ücretsiz satın alınabilir olacak.

    Bununla birlikte Sony geçtiğimiz günlerde bu yılın ikinci çeyreğine ait verileri açıkladığı mali raporda, PlayStation Plus aktif abone sayısının birinci çeyreğe kıyasla yaklaşık 1 milyon, geçen yılın aynı dönemine göre ise 2,2 milyon artarak 47,2 milyon olduğunu duyurmuştu.

    Tomb Raider Korku Oyunu Projesi Sonradan İptal Edilmiş!

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    PlayStation Plus Knockout City Haberler

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

    Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

    Bakmadan Geçme

    LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title