Haberler

GTA 5 Online The Contract güncellemesi ile birçok yeni müzik eklenecek

Güncelleme:

Grand Theft Auto 5 Online The Contract güncellemesiyle oyun içerisinde yer alan iki radyo istasyonu tekrardan düzenlenirken yeni bir radyo istasyonu eklenecek.

GTA Online'a gelen bir önceki güncellemede GTA Online'a yeni radyo istasyonları eklenmişti. Fakat Rockstar bununla yetinmeyip radyolara daha önem vermeye başladı. GTA Online bu hafta içinde yepyeni bir radyo istasyonu ve müzik güncellemeleri alıyor.

GTA Online The Contract güncellemesi ile Rosalia, BigBoy, DJPOOH, ScHoolBoy Q ve Dr. Dre'yi içeren güncellemesi 15 Aralık'ta yayınlanacak. Rosalia ve uzun süredir Rockstar iş birlikçisi Arca'nın ev sahipliği yaptığı Motomami Los Santos adlı yepyeni istasyon, Caroline Polachek gibi sanatçılardan Daddy Yankee, Mr. Fingers ve Aventura'ya kadar her şeyi, ROSALİA'nın yakında çıkacak MOTOMAMI albümünden ilk single'ı olan The Weeknd ile "LA FAMA"yı, Arca'dan parçaları ve The Music Locker'ın kendi Keinemusik'i tarafından üretilen Bad Gyal'dan özel bir şarkıyı çalacak.

GTA 5 Online The Contract güncellemesi ile birçok yeni müzik eklenecek

RADIO LOS SANTOS

Mevcut diğer iki istasyonlar Radio Los Santos ve West Coast Classics'e de düzenlemeler geliyor. Radio Los Santos'a Big Boy, Hit-Boy, Pusha T'nin yer aldığı Freddie Gibbs, Kenny Beats'in yapımcılığını üstlendiği TiaCorine, Rich the Kid, Offset, YG'nin yer aldığı Mozzy'nin yanı sıra Saweetie, Future, Tyler, The Creator, Kodak Black ve diğerlerinin müziklerini içeren bir dizi özel yeni müzikler geliyor.

GTA Online The Contract güncellemesi ile birçok yeni müzik eklenecek

WEST COAST CLASSICS

West Coast Classics'te DJ Pooh, Dr. Dre'nin ünlü kariyerine "The Next Episode" gibi klasik Dr. Dre kesimlerinin yer aldığı bir devralma ve Dre'nin bazı arkadaşları ve işbirlikçilerinin çağrılarının yanı sıra 2Pac, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Blackstreet, Ice Cube, Nas ve JAY-Z gibi efsanelerle yaptığı çalışmaları anlatıyor.

GTA Online The Contract güncellemesi ile birçok yeni müzik eklenecek

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

GTA 5 Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title