Haberler

G2 Esports, CS:GO IEM Katowice 2023 şampiyonu oldu

Güncelleme:

Polonya'nın Katowice şehrinde gerçekleştirilen Counter Strike Global Offensive Intel Extreme Masters XVII – Katowice 2023 turnuvasının finalinde Avrupa takımı G2 ve Danimarkalı ekip Heroic karşılaştı. Heroic'i 3-1 mağlup eden G2 Esports, IEM Katowice 2023 şampiyonu oldu.

Counter Strike Global Offensive'in Intel Extreme Masters turnuvası bu yıl Polonya'nın Katowice şehrinde gerçekleştirildi. Alman asıllı Avrupa takımı G2 Esports, turnuvanın şampiyonu oldu.

G2 ESPORTS, IEM KATOWICE 2023 ŞAMPİYONU OLDU

G2, büyük finalde Heroic'i 3-1 yenerek IEM Katowice şampiyonu oldu. IEM Katowice büyük finalini üç kez oynayan kuzenler Nikola "NiKo" Kovac ve Nemanja "huNter-" Kovac, kupayı birlikte kaldırdı.

G2 Esports, IEM Katowice 2023 şampiyonu oldu

G2 Esports, A grubunda BIG, FaZe ve Natus Vincere'yi mağlup ederek yarı finale yükseldi. Natus Vincere'ye grupların yarı finalinde elenen Liquid elemelerde Spirit'i ve FaZe'i mağlup ederek yarışa tekrardan dahil oldu ancak, yarı finalde G2 Esports ile karşılaştı. G2 Esports, yarı finalde Liquid'i eleyerek adını finale yazdırdı. Finalın adı ise G2 Esports ve Heroic oldu.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Counter Strike Global Offensive IEM Katowice 2023 turnuvasının finalinde Heroic'i 3-1 mağlup eden G2 Esports, turnuvadan şampiyon olarak ayrılırken 400 bin doların da sahibi oldu.

G2 ESPORTS CSGO KADROSU

  • Nemanja "huNter -" Kovac
  • Nikola "NiKo" Kovac
  • Ilya "m0NESY" Osipov
  • Justin "jks" Savage
  • Rasmus "HooXi" Nielsen
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Polonya Intel Go Gamegar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title