Haberler

FUT Esports, Nuri Şahin'in imzalı formasını satışa çıkardı

Güncelleme:

FUT Esports, yatırımcı ortağı ve Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'in imzalı Real Madrid formasını satışa çıkardığını duyurdu. Açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak imzalı Nuri Şahin formasının geliri deprem bölgelerinde kullanılmak üzere bağışlanacak.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremden etkilenen ülkemize espor takımlarından da destek gelmeye devam ediyor. Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'in 2011-12 senesinde Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde giydiği imzalı formasının gelirinin depremzedelere bağışlanmak üzere FUT Esports tarafından satışa çıkarıldığı duyuruldu.

İMZALI NURİ ŞAHİN FORMASI SATIŞA ÇIKARILDI

FUT Esports, depremzedelerin insani ihtiyaçlarının karşılanması ve deprem bölgelerine yardım etmek amacıyla yatırımcı ortağı olan Nuri Şahin'in Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde giydiği imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkardığını açıkladı.

FUT Esports, yatırımcı ortağı Nuri Şahin'in imzalı formasını satışa çıkardı

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

1 MİLYON TL BAĞIŞ YAPMIŞTI

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından Nuri Şahin'in depremzedeler için Ahbap Derneği'ne 1 milyon TL bağışta bulunduğunu açıklamıştı.

FUT Esports, Nuri Şahin'in imzalı formasını satışa çıkardı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Real Madrid FUT Esports Antalyaspor Nuri Şahin Deprem Madrid Gamegar Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title