Haberler

Forza Horizon 5'in yeni genişleme paketi bugün geliyor

Güncelleme:

Playground Games tarafından geliştirilen açık dünya yarış oyunu Forza Horizon 5'e bugün (23 Şubat Perşembe) yeni bir genişleme paketi gelecek. Geçen yıl piyasaya sürülen Hot Wheels genişleme paketinden bu yana gelecek ilk genişleme paketi olacak.

Forza Horizon'ın Twitter hesabından "Meksika'daki Horizon Festivali'nden bir sonraki büyük şey açıklanmaya hazır" şeklinde yapılan paylaşımda güncellemenin 23 Şubat Perşembe günü geleceği bildirildi.

FORZA HORIZON 5'E YENİ GENİŞLEME PAKETİ GELİYOR

Forza Horizon 5 için ilk genişleme paketi Hot Wheels Temmuz 2022'de piyasaya sürüldü. Hot Wheels'ten bu yana geçen 7 aylık süreçte herhangi bir yeni genişleme paketi duyurulmadı. Forza Horizon 5'e lansmanından bu yana birçok yeni araç eklendi.

Ayrıca EventLab, genişletme sahiplerinin Meksika'nın herhangi bir yerinde veya Hot Wheels Park'ta Hot Wheels parçaları inşa etmelerini sağlayan 80 adet takılabilir parça ve dublör parçasıyla genişledi. Daha fazla araba da tanıtıldı.

Forza Horizon 5'in 23 Şubat Perşembe günü duyuracağı yeni genişleme paketi saat 20.00'de açıklanacak.

Forza Horizon 5'in yeni genişleme paketi bugün geliyor

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Hot Wheels Dünya Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title