Haberler

Football Manager 2023 bu hafta PlayStation 5'e geliyor

Güncelleme:

Sports Interactive'in futbol simülasyon oyunu Football Manger 2023, Kasım 2022'deki lansmanından iki ay sonra PlayStation 5 konsolu için çıkış yapacak. Football Manager 2023, bu hafta PS5'te lansman yapacak.

Futbol takımı yönetim simülasyonu Football Manager 2023, Kasım ayında mobil, PC, Switch ve Xbox'ta piyasaya sürüldü, ancak Sony'nin PS5 konsoluna geleceği bildirilmesine rağmen "ön görülmeyen koşullar" nedeniyle ertelendi.

FOOTBALL MANAGER 2023, PLAYSTATION 5'E ÇIKACAK

SEGA'nın yayıncılığını yapan Football Simulator 2023, 1 Şubat 2023'te PlayStation 5 konsollarına çıkış yapacağı bildirildi. Ayrıca, Sony oyuncuları için "ön sipariş teşvikini" etkileyen gecikme nedeniyle, PlayStation Plus aboneleri 14 Şubat 2023'ten önce satın almaları durumunda tam satış fiyatı üzerinden yüzde 20 indirimli alabilecekler.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Sports Interactive'in stüdyo direktörü Miles Jacobson, "FM23 Konsolu'nu nihayet PS5 oyuncularının eline geçirebileceğimiz bugünkü güncellemeden çok memnunuz" dedi. "İlk gecikmeden bu yana, Sports Interactive'deki ekip ve SEGA'daki meslektaşlarımız, sorunların üstesinden gelmek için Sony ile yorulmadan çalıştı ve önümüzdeki hafta piyasaya sürülmeye hazır bir sürüm adayına sahip olduğumuz için mutluyuz."

"Büyük bir futbol transfer penceresinde bir oyunu yayınlamamız alışılmadık bir durum olsa da, ilk lansmanımız ertelendiği andan itibaren önceliğimiz, oyunu mümkün olan en kısa sürede PS5 oyuncularının eline geçirmekti. Tüm küresel aktarım pencereleri kapatıldıktan sonra, diğer tüm platformlarımızın güncellemelerine paralel olarak PS5 sürümü için bir veri güncellemesi sağlayacağız."

Sega, "FM23, taraftarları tribünleri dolduran taraftarlardan scoutlara, oyunculara, rakip yöneticilere ve UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi gibi yeni lisanslı yarışmalara kadar güzel oyunun her yönüne yaklaştırıyor" dedi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Football Manager 2023 Football Manager Playstation Futbol Gamegar Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Brezilya'dan Gazze'deki saldırılara tepki: İsrail büyükelçisini geri çekti

Brezilya'dan Gazze'deki saldırılara tepki: İsrail büyükelçisini geri çekti

Bakmadan Geçme

Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Voleybolda yeşil kart nedir, yeşil kart neden gösterilir? #129342
Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title