Haberler

File Destined sistem gereksinimleri neler? File Destined kaç GB?

Güncelleme:

Metavision Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan hayatta kalma psikolojik korku oyunu File Destined'ın sistem gereksinimleri ve kaç GB yer kapladığı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, File Destined sistem gereksinimleri neler? File Destined kaç GB? Detayları haberimizde…

Polis memuru Oliver'ın son görevinde çözmeye çalıştığı gizem, daha büyük bir resmin küçük bir parçası olabilir mi? İpuçlarını topla, dava dosyasınını arkasındaki gizemi çöz ve gerçekleri ortaya çıkaracağınız File Destined sistem gereksinimleri neler? File Destined kaç GB? İşte detaylar…

FILE DESTINED SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

File Destined'ı oynayabilmek için en temel kurulum dahil Intel Core i5 veya yeni nesil Intel Core i3 işlemci, 4 GB RAM ve NVIDIA GeForce GTX 960 ekran kartı gerekmektedir.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

FILE DESTINED MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi : Windows 10
  • İşlemci : Intel Core i5 veya yeni nesil Intel Core i3
  • Bellek : 4 GB RAM
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 960
  • DirectX : Sürüm 11
  • Depolama : 4 GB kullanılabilir alan

FILE DESTINED ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi : Windows 10
  • İşlemci : Intel Core i7
  • Bellek : 8 GB RAM
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 1060
  • DirectX : Sürüm 11
  • Depolama : 4 GB kullanılabilir alan

FILE DESTINED KAÇ GB?

File Destined'ı oynayabilmek için en temel kurulum dahil 4 GB boş depolama alanı gerekmektedir.

FILE DESTINED KONUSU NE?

File Destined, Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilmiş bir psikolojik gerilim oyunudur. Etkileyici hikâyesi ve gerçekçi mekânlarıyla tüyleriniz ürperirken, Oliver'ın hikâyesinin ardındaki gizeme de tanık olacaksınız. Oliver'ın bu son vakası, daha büyük bir resmin sadece küçük bir parçası olabilir mi? İpuçlarını topla, davanın arkasındaki gizemi çöz ve gerçeği ortaya çıkar.

Sonunda gerçek, oldukça rahatsız edici ve beklediğinizden farklı olabilir. Ülkenin en yakından takip edilen cinayet vakalarından birinin, sorumlularını ve ipuçlarını bulmaya çalışırken, hiç ummadığınız anda beklenmedik tehlikelerle karşılaşacaksınız.

Olay yerini dikkatlice inceleyin, çünkü bulacağınız her şey sizi aradığınız gerçeğe bir adım daha yaklaştıracak. Göreviniz sırasında karanlıkta çok fazla zaman geçirmemeye dikkat edin, çünkü karanlıkta bu dünyadan olmayan kötü ruhlar barınabilir. Olayla ilgili önemli bir bilgi taşıyıp taşımadıklarını görmek için haritadaki nesneleri araştırmanız ve yakından incelemeniz gerekecek. Bu sırada düşmancıl, karanlık bir ortamda ışık kaynağı olarak elinizde yalnızca bir çakmakla hayatta kalmaya çalışacaksınız.

Çakmak gerçek hayat mekaniğine sahiptir, bu yüzden kullanırken dikkatli olun, aksi takdirde karanlıkta kalırsınız. Harita tabanlı bulmacalar, haritanın diğer bölümlerine erişmenizi sağlayacaktır. Görevinizi başarabilmek için bunları dikkatlice çözmeniz gerekecek.

File Destined sistem gereksinimleri neler? File Destined kaç GB?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title