Haberler

FARSIDERS, Steam'de çıkış yaptı

Güncelleme:

FARSIDERS'ın fantastik dünyasına heyecan verici bir yolculuğa çıkmaya hazır olun. Sürükleyici hikaye anlatımı ve büyüleyici oynanışın benzersiz bir karışımıyla, 19 Temmuz 2023'te GambitGhost Studio Steam'de bu deneyimin Beta sürümünü yayınlıyor.

Her biri kendi zorluklarını, gizemlerini ve sürprizlerini sunan altı büyüleyici bölüme ayrılmıştır. Beta sürümü, Elçilerin İşleri 1-5 ile başlayacak ve oyunculara önlerinde uzanan maceranın kapsamlı bir tadına varacak. Son perde olan 6. Perde, yakında güncellenecek olan merakla beklenen bir ekleme olacak.

GambitGhost Studio Ekibi "Hikayenin tamamı için beklentiyi anlıyor olsak da bu stratejik karar, oyuncularımıza gösterişli ve istikrarlı bir oyun deneyimi sunmamızı sağlıyor" sözlerine yer verdi.

6. Perde: Büyük Bir Final Beta sürümü başlangıçta Perde 6'yı içermese de ekip, oyunculara son perdenin beklemeye değeceğine dair güvence vermek istiyor. Ekip, destana gösterişli ve unutulmaz bir son vermeye kendini adamıştır. Act 6 daha sonra bir güncelleme olarak yayınlanacak.

GambitGhost Stüdyo Ekibi, "6. Perde'nin çıkışını kademelendirerek, oyunun genel kararlılığının korunmasını ve olası sorunların veya hataların çözülmesini sağlayabiliriz. Bu yaklaşım, beklentileri aşan bir oyun deneyimi sunarak oyuncuların endişelerini etkili bir şekilde ele almamızı sağlıyor." dedi.

Diğer güncellemeler: Zorluk, Yerelleştirme ve Kayıt Yuvaları 6. Perde'nin yayınlanmasından sonra ekibin oyuna zorluklar, yerelleştirme ve slot güncellemelerini kaydetme planları vardı. Oyuncuları meşgul etmeye ve heyecanlandırmaya kararlı olan ekip, zorlu zorluk seviyelerini uygulamaya büyük önem verdi.

Tayca, yerelleştirme için ilk dil olacak ve ek dilleri dahil etme planları olacak. Ayrıca oyuncular, geniş bir kayıt yuvası yelpazesi aracılığıyla farklı oyun senaryolarını keşfetme özgürlüğü veren sağlam bir kaydetme sisteminin tanıtımını hevesle bekliyorlardı. Acts 1-5'in heyecanını yaşayın ve daha sonra ücretsiz bir güncelleme olarak gelecek olan Act 6'daki destansı sonuca tanık olmaya hazır olun.

Oyun deneyiminizde kalıcı bir etki bırakacak olağanüstü bir maceraya atılmaya hazırlanın. Geri sayım başlıyor, aramayı cevaplamaya hazır mısınız?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Gamegar Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title