Haberler

Escape From Tarkov geliştiricisi hilecilere geçit vermiyor

Güncelleme:

Aksiyon nişancı rol yapma oyunu Escape From Tarkov'un geliştiricisi BattleState Games, Reddit'te hackerlar, hileciler ve dolandırıcıları hedef alarak paylaşımda bulundu. Uzun zamandır r/EscapeFromTarkov subreddit'inde aktif olmadığını belirten şirket COO'su Nikita, hilelere karşı alınan önlemleri açıkladı.

2017'deki Erken Erişim ile piyasaya sürülmesinden bu yana hileciler, hackerlar ve dolandırıcılara karşı önlem almaya çalışan geliştirici ekip BattleState Games, ban dalgaları hakkında açıklamada bulundu.

HİLECİLERE KARŞI KOYMAYA DEVAM EDİYORLAR

Oyunun yalnızca geliştiricinin kendi internet sitesinde satılması nedeniyle dolandırıcılık problemi yaşayan geliştiricisi BattleState Games'e yüklenildiğini bildiren COO Nikita Buyanov, oyuncuların hile gibi problemleri umursamadıklarını düşündükleri için oyuna ve şirkete suçlamalar yapıldığı açıkladı.

Hile gündemi nedeniyle uzun yazılar yazmayacağını ve bunun yerine, sadece önemli noktalara değineceğinden bahseden Buyanov, 5 maddelik açıklamada bulundu:

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız
  1. Bu sorunla her zaman ilgilendik ve dolandırıcıları yakalama çalışmalarımız her zaman devam ediyor. Genellikle dalgalar halinde geliyor.
  2. Şu anda günde birkaç bin hileciyi yasaklıyoruz ve genellikle çoğu biraz oynadıktan sonra yasaklanıyor.
  3. Battleye anti-hile, hilelerin yanı sıra gelişmeye devam ediyor. Kimin birbirinin savunmasını en hızlı geçebileceğini görmek için sonsuz bir yarış. Yalnızca geçen hafta, Battleye 4 kez güncellendi.
  4. Kendi ek dolandırıcı tespit araçlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Yakında bir güncellememiz olacak ve bunu otomatikleştirmek ve hileci tespit ve yasaklamanın genel kalitesini ve hızını iyileştirmek için yeni bir hacker tespit yöntemi üzerinde çalışmaya başlayacağız.
  5. Bildirdiğiniz sistem yasaklandıysa bildirim eklenerek bildirim sistemi de geliştirilmektedir. Lütfen şüpheli oyuncuları bildirmeye devam edin!
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title