Haberler

Epic Games, Steam değeri 200 TL olan Fallout: New Vegas'ı ücretsiz olarak veriyor

Güncelleme:

Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyunlar veren popüler dijital video oyun dağıtımcısı ve video oyun geliştiricisi Epic Games'in bu haftaki gizemli oyunu Steam değeri 200 TL olan Fallout: New Vegas - Ultimate Edition oldu. Oyunu 1 Haziran 2023 tarihine kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Popüler dijital video oyun dağıtım platformu ve video oyun geliştiriciliğin yapan Epic Games, her hafta gizemli oyunlar vermektedir. Bu gizemli oyunlar ise her hafta Perşembe günü saat 18.00'de belli olmaktadır.

EPIC GAMES 25 MAYIS ÜCRETSİZ OYUNU

Epic Games'in bu haftaki gizemli oyunu Fallout: New Vegas - Ultimate Edition oldu. Oyunu 1 Haziran Perşembe günü saat 18.00'e kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games'in bir sonraki gizemli oyunu ise 1 Haziran Perşembe günü saat 19.00'da belli olacak.

Epic Games, Steam değeri 200 TL olan Fallout: New Vegas'ı ücretsiz olarak veriyor

FALLOUT NEW VEGAS KONUSU

New Vegas'ta Sıcağı Hissedin! Nükleer serpinti bile Sin City'nin koşuşturmacasını yavaşlatamaz. Çöl çorak alanlarının uçsuz bucaksız genişliğini keşfedin ve yalnızca Fallout'ta hayal edilebileceği gibi Büyük Güneybatı'yı görün.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Epic Games Fallout Steam Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title