Haberler

Epic Games bu hafta kullanıcılarına 90 TL değerindeki oyunu ücretsiz veriyor

Güncelleme:

Epic Games her hafta olduğu gibi bu hafta da kullanıcılarına ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Epic Games bu hafta kullanıcılarına 90 TL değerindeki strateji savaş oyunu Warpips'ı ücretsiz verdi.

Popüler dijital video oyun dağıtım platformu ve video oyun geliştiriciliği yapan Epic Games, bu hafta kullanıcılarına ücretsiz oyun veriyor. Ücretsiz oyunları 23 Şubat tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

EPIC GAMES BU HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNLARI

Skirmish Mode Games tarafından geliştirilen strateji odaklı savaş oyunu Warpips, Epic Games'te ücretsiz oldu. Epic Games'in ücretsiz oyununu 23 Şubat Perşembe günü saat 19.00'a kadar ücretsiz olarak kütüphaneye ekleyebilirsiniz.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Epic Games'in bir sonraki hafta ücretsiz olarak vereceği oyun da açıklandı. 23 Şubat tarihinde Epic Games kullanıcılarına tek oyunculu simülasyon strateji oyununu Duskers'ı ücretsiz olarak verecek.

Warpips

Warpips, çabuk öğrenilen ama oldukça derin ve çekişmeli bir strateji oyunudur. Bu hızlı, modern ve strateji odaklı savaş oyununda doğru asker, tank, helikopter ve uçak düzenlerini konuşlandır. En iyi ordu düzenini kur, doğru teknolojileri araştır ve rakibini ezip geç!

Epic Games bu hafta kullanıcılarına 90 TL değerindeki oyunu ücretsiz veriyor

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Epic Games Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title