Haberler

Electronic Arts, takipçilerine Dead Space 2 ve 3 için Remake isteyip istemediklerini sordu

Güncelleme:

Dead Space Remake'in piyasaya sürülmesinin ardından olumlu geri dönüşler almasıyla beraber serinin yayıncılığını yapan Electronic Arts, seçkin hayranlara Dead Space 2 ve 3 için Remake projesi hakkında ne düşündüklerini öğrenmek için özel bir anket oluşturdu.

Gloomwood'un geliştiricisi Dillon rogers'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kendisine EA tarafından Dead Space 2 Remake ve Dead Space 3 remake'in benzer versiyonuyla ne kadar ilgilenirsiniz şeklinde anket gönderildiğini bildirdi.

DEAD SPACE 2 VE 3 İÇİN REMAKE GELEBİLİR

2008 yılında piyasaya sürülen hayatta kalma korku oyunu Dead Space'in Ocak 2023'te Remake'inin piyasaya sürülmesiyle beraber oyuncular tarafından oldukça ilgi gösterildi. Serinin yayıncılığını yapan Electronic Arts ise seçkin hayranlara Dead Space 2 Remake ve Dead Space 3 Remake ile ne kadar ilgilenirsiniz şeklinde anket gönderdi.

"Hiç ilgilenmem" ve "aşırı ilgilenirim" arasında değişen cevaplarla anket oluşturan yayıncı EA, Dead Space 2 Remake ve Dead Space 3 Remake'in ileriki yıllarda geliştirilmeye başlanabileceğini gösterdi.

Electronic Arts, takipçilerine Dead Space 2 ve 3 için Remake isteyip istemediklerini sordu

Anketlerde yeterli ilgi gösterildiği görülürse Dead Space'in devam oyunları için de Remake çalışmaları gelebilir.

Dead Space Remake'in 27 Ocak 2023'te piyasaya sürülmesiyle beraber bir ayda Steam'de 20 bine yakın yapılan incelemede yüzde 92 kadarı çok olumlu oldu.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Dead Space Remake Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title