Haberler

    EA'de yüzler gülüyor: Apex Legends'tan rekor kazanç

    Güncelleme:

    Apex Legends'ın rekor kıran kazancı dahil olmak üzere EA oyunlarında büyüme yaşandı. Apex Legends, 2 milyar dolar gelir elde etti.

    Electronic Arts (EA) 31 Mart'ta sona eren dördüncü mali çeyreğe ilişkin kazanç raporunu açıkladı. EA Games'in battle royale oyunu Apex Legends rekor kıran kazancıyla rakiplerini sollamayı başardı. 2019 yılında sunulan Apex Legends'in bugüne kadar 2 milyar dolar kazanç elde ettiği ifade edildi.

    EA'in yeni açıklamasına göre, 2022 mali yılı için net gelir bir önceki yıla göre yüzde 21 artarak 7.515 milyar dolar seviyesine çıktı. Apex Legends ve FIFA'ya dikkat çeken EA yöneticileri, online oyunlara yapılacak yatırımları ele aldı.

    Apex Legends 2 milyar dolar ile EA gelirlerine damga vurdu

    Battle royale dünyasının en popüler yapımlarından olan Apex Legends, EA Games'in yüzünü güldürmeyi başardı. Son rakamlara göre oyun, 2 milyar dolarlık dönüm noktasını geçerek, gelir konusunda yıl boyunca yüzde 40'ın üzerinde bir artış yaşadı.

    Apex Legend'in son sezonunu şimdiye kadarki en başarılı dönem olarak nitelendiren EA Games, üç yaşındaki battle royale oyununun mobile geleceğini de doğruladı. Apex Legends mobil oyunu için yürütülen testlerin başarılı olduğunu söyleyen EA, yakında oyunculara sunulacağını (bu ay içerisinde) ifade etti.

    Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson yaptığı açıklamada 2022'nin dördüncü mali çeyreğinde yüz milyonlarca oyuncunun katılımı sayesinde rekor bir yıl geçirdiklerini ifade etti:

    "İnanılmaz derecede yetenekli ekipler tarafından yapılan ve güçlü ağ etrafında inşa edilmiş muhteşem oyunlar ve online hizmetlerimize olağanüstü katılım ile 2023 mali yılı, Electronic Arts için yenilik ve büyüme yılı olacak."



    Apex Legends'a ek olarak FIFA 22 ile de yüzler güldü. FIFA 22 satışlarının "çift haneli" olması, bugüne kadarki en başarılı FIFA oyunu olmasıyla sonuçlandı. Ancak EA ve FIFA arasındaki bir gerilim sonrasında seriyle ilgili çarpıcı değişikliklere gidileceğini hatırlatalım.


    Kaynak: Shiftdelete / Gamegar

    EA Sports Haberler

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    Bakmadan Geçme

    Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title