Haberler

Deprem sonrası Returns of The Titans turnuvası ikinci bir duyuruya kadar ertelendi

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle Valorant'ta oynanacak topluluk turnuvası Rise of The Titans ertelendi. ESA Esports'un yaptığı açıklamada, ikinci bir duyuruya kadar Rise of The Titans turnuvasının gerçekleşmeyeceği belirtildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler nedeniyle ESA Esports'un düzenlediği topluluk turnuvası Rise of The Titans turnuvası ertelendi.

RISE OF THE TITANS TURNUVASI İKİNCİ DUYURUYA KADAR ERTELENDİ

ESA Esports'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda yakında başlaması planlanan topluluk turnuvası Return of The Titans'ı ikinci bir duyuruya kadar erteledikleri bildirildi. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

"Ülkemizde yaşanan üzücü olaylar doğrultusunda ESA Esports olarak hepimiz derin bir üzüntü içerisindeyiz. Bu sebeple yakında başlaması planlanan topluluk turnuvamız Return of The Titans'ı ikinci bir duyuruya kadar ertelemiş bulunuyoruz."

Bakmadan Geçme

9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu! İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 8 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Real Madrid 2-1 Bayern Münih maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) R. Madrid B. Münih maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title