Haberler

Dead Island 2'den 14 dakikalık oynanış fragmanı yayınlandı

Güncelleme:

2014 yılında duyurulan ve Nisan 2023'te piyasaya sürülmesi beklenen aksiyon rol yapma oyunu Dead Island 2'den 14 dakikalık oynanış fragmanı yayınlandı.

Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Dambuster Studios, Dead Island 2 için 14 dakikalık uzatılmış bir oynanış fragmanı yayınladı. Zombi devam oyununun bir hafta erken çıkarılmasına neden olan yakın tarihli bir hamlenin ardından Dead Island 2, Epic Games Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X için piyasaya sürülecek.

DEAD ISLAND 2'DEN UZATILMIŞ OYNANIŞ FRAGMANI YAYINLANDI

Şimdiye kadar Deep Silver ve Dambuster Studios'un Dead Island 2'sinden yeterli miktarda içerik paylaşıldı, ancak daha fazlasını görmek isteyen oyuncular için Dead Island YouTube hesabında 14 dakikalık uzatılmış oynanış fragmanı yayınlandı.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Yayınlanan videonun açıklamasında "Dead Island 2'nin uzatılmış oynanış fragmanına ilk bakış için heyecanlanın. Avcımız Dani'yi Beverly Hills ve Bel-Air sokaklarında takip edin, o yeni silahları test ediyor ve yer poundu gibi güölü becerilerini sergiliyor. Los Angelenos zombilerimizden bazılarıyla kafa kafaya giderken savaş sizi hayal kırıklığına uğratmayacak." sözlerine yer verildi.

Dead Island 2'den 14 dakikalık oynanış fragmanı yayınlandı

Dying Light serisindeki korkutucu ve zorlu zombilerine aksine Dead Island 2'de zombi öldürmekten daha fazla keyif alacaksınız. Özel yetenek kartları, geliştirilebilir silahlar, haritada yer alan kısa yan görevler gibi oynanışı rahat kılacak birçok özellik bulunmaktadır.

DEAD ISLAND 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Dead Island 2, 21 Nisan 2023 tarihinde Epic Games Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X için piyasaya sürülecek.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Dead Island 2 Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title