Haberler

CS:GO Steam'de oyuncu rekoru kırmaya devam ediyor

Güncelleme:

Counter Strike: Global Offensive, popüler dijital video oyun dağıtımcısı Steam'de geçtiğimiz aylardan bu yana sürekli olarak eş zamanlı oyuncu rekorunu tazeliyor. Geçtiğimiz günlerde ise CS GO, 1,8 milyon eş zamanlı oyuncu ile Steam'de rekor kırdı.

Riot Games'in FPS nişancı oyunu Valorant'ın 2020'de piyasaya sürülmesiyle beraber CS GO'nun çöküş dönemi başladı. Birkaç yıl boyunca Valorant'ın hüküm sürdüğü piyasada CS:GO'ya olan ilgi eskisinden daha çok artmaya başladı. Bununla beraber oyunun eş zamanlı oyuncu sayısında artarda rekorlar geldi.

CS: GO TEKRARDAN OYUNCU REKORU KIRDI

Counter Strike Global Offensive, geçtiğimiz günlerde Steam'de anlık olarak 1,818,773 oyuncuya ulaşarak tüm zamanların en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. CS GO'nun bu denli rekor kırmasının arkasındaki tek neden ise Counter Strike 2'nin duyurulmuş ve betasının başlamış olmasıdır.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Geçtiğimiz aylarda birçok kez eş zamanlı oyuncu sayısı rekorunu tazeleyen CS: GO, Steam'de bir zamanlar 3,2 milyon anlık oyuncusu ile rekor kıran ve tüm zamanların en yüksek eş zamanlı oyuncusuna sahip popüler battle royale oyunu PUBG Battlegrounds'ın hemen arkasında yer alıyor.

PUBG Battlegrounds, son 24 saatte anlık olarak en yüksek 500 bin oyuncuya ulaşırken Counter Strike: Global Offensive ise 1,8 milyon oyuncuya ulaştı.

CS:GO Steam'de oyuncu rekoru kırmaya devam ediyor

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Go Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title