Haberler

CS GO, Steam'de bir kez daha oyuncu rekoru kırdı

Güncelleme:

Steam'de geçtiğimiz haftalarda oyuncu rekoru kıran Counter Strike Global Offensive, 19 Şubat Pazar günü, 1,324,800 eş zamanlı oyuncu ile tüm zamanların en yüksek oyuncu sayısına ulaşarak rekorunu tazeledi.

Valve tarafından 2012 yılında piyasaya sürülen Counter-Strike: Global Offensive, Steam oyuncularını kütüphanesine olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. VALORANT'ın piyasaya sürülmesiyle beraber oyuncu sayısında düşüş yaşayan CS:GO, yıllar sonra tekrardan rağbet görmeye başladı ve bu da istatistiklere yansıdı.

CSGO, STEAM'DE OYUNCU REKORUNU TAZELEDİ

Popüler dijital video oyun dağıtımcısı Steam'in istatistiklerini raporlayan bir veri tabanı sitesi olan SteamDB'de yer alan verilerde Counter Strike: Global Offensive (CSGO), 19 Şubat Pazar günü 1,324,800 eş zamanlı oyuncu ile tüm zamanların en yüksek oyuncu sayısına ulaştı.

CS GO bir kez daha oyuncu rekoru kırdı

2020'den bu yana 1,3 milyonun üstüne çıkamayan CSGO, 11 Şubat 2023'te 1,320,219 oyuncu ile yıllar sonra eş zamanlı oyuncu rekorunu kırmıştı. Bu rekorun ardından günler sonra ise 1,324,800 oyuncu ile rekorunu tazeledi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Go Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title