Haberler

Cities: Skylines sistem gereksinimleri neler? Cities skylines kaç GB?

Cities: Skylines sistem gereksinimleri nelerdir? Cities: Skylines Paradox Interactive tarafından yayınlanmış şehir kurma oyunudur. Açık dünya şehir kurma simülasyonu oyunu kullanıcılar tarafından beğenilmektedir. Oyunda yollar ve yapılar inşaat ederek şehrinizi büyütebilirsiniz. Şehir halkının birçok ihtiyacı vardır. Cities: Skylines mods nerede bulunur? Cities Skylines kaç GB? Cities Skylines sistem gereksinimleri neler?

Cities: Skylines sistem gereksinimleri 2021 güncellemeleri ile arttı mı merak ediliyor. Şehirdeki insanların daha kolay ulaşım yapması ve trafiği rahatlamak için toplu taşıma araçları ekleyebilirsiniz. İnsanlar eğitim görerek ofislerde ve mağazalarda çalışmaya başlar. Parklar ve yapıtlar insanların mutluluk oranını arttır. Yapıtlar şehirdeki turist oranını da arttır. Oyunun kendisinde 10 dan fazla harita mevcuttur. Peki,Cities: Skylines mods nerede bulunur? Cities Skylines kaç GB? Cities Skylines sistem gereksinimleri neler? İşte detaylar...

CITIES: SKYLINES SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

Cities: Skylines , Colossal Order'ın etkili ulaşım sistemleri tasarlamaya odaklanan önceki Cities in Motion başlıklarından bir gelişim ilerlemesidir . Geliştiriciler, tam bir şehir simülasyon oyununa genişletmek için teknik uzmanlığa sahip olduklarını düşünürken, yayıncıları Paradox, SimCity'nin pazar hakimiyetinden korkarak fikrinden vazgeçti . 2013 SimCity oyununun kritik başarısızlığından sonra ancak Paradox başlığa yeşil ışık yaktı.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Geliştiricinin amacı, yaklaşık bir milyon benzersiz vatandaşın günlük rutinlerini simüle edebilen ve bunu oyuncuya basit bir şekilde sunarak oyuncunun şehir tasarımındaki çeşitli sorunları kolayca anlamasına olanak tanıyan bir oyun motoru oluşturmaktı. Bu, gerçekçi trafik sıkışıklığını ve trafik sıkışıklığının şehir hizmetleri ve ilçeler üzerindeki etkilerini içerir. Oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana, oyun için çeşitli genişletmeler ve diğer DLC'ler yayınlandı. Oyun ayrıca kullanıcı tarafından oluşturulan içerik için yerleşik desteğe sahiptir.

Cities Skylines Minimum Sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi : Microsoft Windows 7
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon 64 X2 6400+
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 260 veya ATI Radeon HD 5670
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Cities Skylines Önerilen Sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7/8 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-3470 veya AMD FX-6300
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

CITIES SKYLINES MODS NEREDE BULUNUR?

Cities Skylines'a mod yükleyebilmek için modları Steam Topluluk kısmından ulaşabilirsiniz.

Cities Skylines Kaç GB?

Cities Skylines'ı oynayabilmeniz için 4 GB boş alan gerekmektedir.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Advanced Micro Devices Advanced Micro Devices Cities Skylines Cities Skylines Cities Skylines Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title