Haberler

Cities Skylines'a bir yeni DLC daha geliyor

Güncelleme:

Colossal Order'ın geliştiriciliğini yapıp Paradox Interactive'in 2015 yılında yayınladığı şehir kurma ve simüle etme oyunu Cities Skylines'a bir yeni eklenti paketi duyuruldu. Yeni DLC ile birlikte yaya caddeleri, araçsız alanlara, plazalara, özel bölgeleri ve hizmet binaları geliyor.

Paradox Interactive ve Colossal Order bugün, Cities: Skylines için bir sonraki eklenti paketi olana Plazas and Promenades'i duyurdu. Yayalara ağırlık verilen DLC'nin PC, Epic Games, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacağı bildirildi.

Cities Skylines'a gelecek yeni DLC ile araç trafiği derdine girmenize gerek kalmayacak, ancak bu sefer insan trafiğini kontrol etmeniz gerekebilir. Cities Skylines: Plazas & Promenades eklenti içeriği, 300'den fazla yeni varlık içeriyor.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

"Cities Skylines: Plazas & Promenades eklentisi Yaya Bölgelerini, Özel Bölgeleri ve Hizmet Binalarını tanıtıyor. Yaya caddelerine, araçsız alanlara, modern plazalara merhaba deyin ve yepyeni şehir hizmet binaları ve 3 yeni özel bölge inşa ederken vatandaşlarınızın sadece yaya caddelerinde özgürce dolaşmasına izin verin."

CITIES SKYLINES: PLAZAS AND PROMENADES DLC


CITIES SKYLINES PLAZAS & PROMENADES YENİLİKLERİ NELER?

Gürültüye ve hava kirliliğine veda et, yayalaştırılmış sokakları, arabasız bölgeleri ve modern plazaları selamla. Şehirlerine bu çevre dostu eklentiyle seviye atlatmanın zamanı geldi!

Yayalaştırılmış Sokaklar

Sadece yayalara izin verilen sokaklarda vatandaşlarının özgürce yürümesine izin ver! Şehrine diğer tüm yollar gibi yerleştir, çoğu aracın ve gürültü kirliliğinin giremediği yepyeni yeşil şehir merkezleri kur.

Yayalaştırılmış Bölgeler ve Yeni Politikalar

Şehrin için üç tane, bölgeye özel politikayı etkinleştir. Buna Yavaş Sürüş de dahil: Yayalaştırılmış bölgedeki tüm caddelerin, otobanlar hariç olmak üzere, hız sınırı 20 mil/saat ile sınırlandırılır. Şeker Yasağı: Yayalaştırılmış bölgedeki vatandaşların ortalama ömrünü uzatır ama mutluluklarını düşürür. Sokak Müziği: Yayalaştırılmış ticari bölgelerdeki mutluluğu ve gürültü kirliliğini artırır.

Bölge Özelleştirmesi

3 yeni bölge özelleştirmesi ekledik: ofisler, yüksek yoğunluklu konut bölgeleri ve yüksek yoğunluklu ticari bölgeler. Bir bölgede bir özelleştirme seçmek, o bölgedeki tüm bölgelendirilmiş kareleri etkileyerek farklı görsel görünüm ve oynanış etkisine sahip binalar üretmelerini sağlar. Her özelleştirme 24 yeni modern bitişik yapı içerir!

Şehir hizmetleri binaları

Hizmet binaları önemlidir ama muhteşem görünüşlü hizmet binalarına ne dersin? Stillerini eşleştirerek bu binaları yayalaştırılmış bölgelere bağla ve (başarılı bir yayalaştırılmış bölgenin temel ölçülerinden biri olan) iyi mutluluk değerlerine katkıda bulunacak hizmetler sun.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Cities Skylines Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı!
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title