Haberler

Assassin's Creed Origins yönetmeni Ubisoft'tan ayrıldı

Güncelleme:

Sevilen açık dünya aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Origins'in yönetmeni Jean Guesdon, 17 yılın ardından Ubisoft'tan ayrılma kararı aldı. Guesdon, "2023 benim için Ubisoft Montreal'de 17 zorlu yıldan biraz daha uzun bir sürenin sona ermesiyle başlayacak" sözlerine yer verdi.

2014'ten 2018'e kadar Assassin's Creed Origins'in yönetmenliğini yapan Lean Guesdon, şirketteki 17 yıllık kariyerinin ardından Ubisoft'tan ayrıldığını LinkedIn hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

ASSASSIN'S CREED ORIGINS YÖNETMENİ UBISOFT'TAN AYRILDI

Yaratıcı Yönetmen Jean Guesdon, LinkedIn hesabından yaptığı paylaşımda, "2023 benim için Ubisoft Montreal'de geçen 17 zorlu yılın biraz daha fazlası ile başlayacak. Bu eşsiz şirkete ne kadar borçlu olduğumu ifade edemem. Pek çok insan bir araya geldi, pek çok beceri öğrenildi ve pek çok proje sevk edildi. Çok teşekkürler Ubisoft" sözlerine yer vererek Ubisoft'tan ayrıldığını duyurdu.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Assassin's Creed Origins, serinin en büyük girişlerinden biri olarak kabul edilir ve birçok eleştirmenden tam not almayı başaran oyunlar arasında da yerini aldı. 2017 ve 2018 yılında birçok ödülün sahibi oldu.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ubisoft Dünya Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title