Haberler

Galatasaraylı Futbolculardan Toplu "Bedelli Askerlik" Başvurusu

Güncelleme:

Galatasaraylı yıldız oyuncular, Zeytinburnu'ndaki askerlik şubesinde topluca bedelli askerlik başvurusunda bulundu. Bu fotoğraf sosyal medyada olay yarattı.

Galatasaraylı altı futbolcu bedelli askerlikten faydalanmak için toplu başvuruda bulundu.

BEDELLİ SIRASINDA HATIRA FOTOĞRAFI

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bedelli askerlik açıklamasından sonra Süper Lig'de forma giyen bazı futbolcular, bu uygulamadan yararlanma fırsatı bulmuştu. Galatasaraylı oyuncuların bedelli askerlik başvurusu yaptığı sırada çekildiği fotoğrafta, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Olcan Adın, Umut Bulut, Yekta Kurtuluş ve Hakan Kadir Balta yer aldı.

İŞTE BEDELLİ ASKERLİKTEN YARARLANAN FUTBOLCULAR

3 büyük takımlarda askerlik yapmayan ve bedelli askerlik uygulamasından yararlanabilecek futbolcular ise şöyle;

Beşiktaş: Serdar Kurtuluş, Olcay Şahan

Fenerbahçe: Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Volkan Demirel, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül

Galatasaray: Yasin Öztekin, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop

SON BAŞVURU TARİHİ 13 ŞUBAT

Bedelli uygulamasından 1 Ocak 1988 tarihinden önce doğan yükümlülerden istekli olanlar, 13 Şubat 2015'e kadar askerlik şubelerine veya yurtdışı temsilciliklerine başvurmaları ve 18 bin lira ya da karşılığı kadar yabancı ülke parasını peşin olarak ödemeleri şartıyla faydalanabiliyor. 15 Aralık'ta başlayan başvuruların ilk 9 gününde toplam 3 bin 500 kişi bedelli askerlik başvurusu yaptı. Bedelli askerlik başvurusu için son tarih ise 13 Şubat 2015.

SOSYAL MEDYADA YAPILAN YORUMLAR

Galatasaraylı futbolcuların askerlik şubesinde çektirdiği hatıra fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ahmet Davutoğlu Yılmaz Selçuk Zeytinburnu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (70)

SAFIZZZ...:

ŞŞŞŞTTT SİZ KEYFİNİZE BAKIN. . . VATANDAŞ YAPAR ASKERLİĞİ. . . SAVAŞTA KAÇARSINIZ DIŞARI. . . VATAN KURTULUNCA GELİR SAHİPLENİRSİNİZ MEMLEKETİİ. . SIKINTI YOKK. . ASLAN PARÇALARIIII. . . .

19
0
yanıtYanıtla
Damdagezer..Mobil-IOS:

Sevgili okurlar:Biliniz ki bu avro milyonerleri bir kuruş vergi vermezler,sahte kontrat imzalarlar,gönülleri isterse oynar,istemezse oynamazlar ve herkes kadar para ödeyip askerlikten muaf olurlar;aslında bu bedel bunların kazancına göre orantılı olmalı,değil mi muhteremler!

18
0
yanıtYanıtla
koçero:

HER FAKİR ASKER DOĞAR YAZIKLAR OLSUN BU ÜLKEYE PARASI OLAN ASKERE GİTMİYECEK PARASI OLMIYANDA ASKERE GİDİP ŞEHİT DÜŞÜCEK BU NASIL BİR DÜNYA DÜZENİ

18
0
yanıtYanıtla
haydar:

bu gibi askerlikten kaçan ve futbol oynuyorlar diye vatana hizmet yapıyorlarmış gibi düşünenlerden memlekete ne hayır gelir sanki futboldan kazandıklarını halkla bölüşüyorlarmış gibi fulbol oynuyorlar diye askerlikten kaçıyorlar bir lafımda askerlikle hangi kurum ilgileniyorsa adamlar kaç yaşına gelmiş niye askerlik çagrısı yapmadınız üstelik herkezin gözlerinin önündeler. arayıp bulamadıkmı diyeceksiniz düşün ya hep garibanın tepesine çıkmaktan. utanın birazyaşamak hakkı hep parası olandamı

15
1
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

BÖYLE BEDEL OLMAZ BİR MİLYON DOLAR KAZAN; BEŞ BİN DOLAR ÖDE . . . ADALETE BAK ADALETE. . . .

14
1
yanıtYanıtla
ertomobilWeb@haberler.com:

Futbol zaten oynayamiyorsunuz milli takimida batiriyorsunuz bari askerliginizi tam yapinda ucundan da olsa bi yardiminiz olsun vatana

13
1
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Toplu vatan haini fotosudur bu. Gs den hertürlü melanet beklenir. Fb asildir yurtseverdir.

1
13
yanıtYanıtla
HEY KOCA TOPÇU:

TESKERE KAĞIDINDA HER HALDE TOOOP-ER YAZIYORDUR

11
2
yanıtYanıtla
merkez:

madem bedelli askerlik o zaman bedelide gelire göre uygulansın . . . ne kadar çok para o kadar çok bedel . . . garibanın suçu ne !!

12
1
yanıtYanıtla
bahtı kara:

allah yardımcıları olsun keşke askere gitselerdi 6 ay kafa dinlerlerdi şimdi küfürler dörtler beşler gırlaaaaa bence asıl bedeli bu:))))))9

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title