Haberler

    Galatasaray, Balıkesirspor Deplasmanda Av Oldu: 2-0

    Güncelleme:

    Lige ısınamayan Galatasaray, önceki haftaki beraberlikten sonra bu hafta sezonun ilk yenilgisiyle tanıştı ve Balıkesirspor'a 2-0'lık skor ile mağlup oldu.

    Lige ısınamayan Galatasaray, önceki haftaki beraberlikten sonra bu hafta sezonun ilk yenilgisiyle tanıştı ve Balıkesirspor'a 2-0'lık skor ile mağlup oldu. Maça etkili başlayan sarı kırmızılılar, Sneijder ile ilk atağında gole çok yaklaştı. Yasin'in geliştirdiği atakta içeriye gelen ortaya Bruma hareketlendi ancak topu ıskaladı ve savunma araya girdi. Dönen topu iyi takip eden Hollandalı yıldız ise gelişine müthiş vurdu. Savunmada Emrullah'a çarpan top direkten dışarı çıktı. Defansını ileride kuran sarı kırmızılılar, geride çok fazla açık vermesine karşın baskılı bir performans sergiledi.

    İlk çeyrekte sinyallerini veren Balıkesirspor, golü 22'de buldu. Alanzinho'nun sağdan geliştirdiği atakta Sercan sağ çaprazda çok sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Devre boyunca beraberlik için yüklenen Galatasaray, devrenin son anlatında büyük bir şok daha yaşadı. Chedjou'nun hatasında Santos bekletmeden Gökhan Ünal'ı gördü. Tecrübeli golcü çok sert bir vuruşla fileleri havalandırdı ve ilk devrenin sonucunu belirledi.

    Mücadelenin ikinci yarısında da Galatasaray üzerindeki ölü toprağını atamadı. Tel tel dökülmeye devam eden sarı kırmızılılar, skor dezavantajının verdiği etkiyle agresif bir başlangıç yaptı. Ancak Balıkesirspor savunmasını aşmayı başaramadılar. Son haftalarda hayal kırıklığı yaratan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ikilisi yine vasat bir oyun sergilerken, Cimbom ikinci yarıda en tehlikeli pozisyonunu 80. dakikada geliştirebildi. YİNE SNEIJDERPandev'in kullandığı serbest vuruşta Hollandalı yıldız Sneijder gelişine çok güzel vurdu ancak Balıkesir kalecisi topu direk dibinden çıkarmayı başardı. İlerleyen dakikalarda gelişigüzel ve şişirme toplarla karambol golü deneyen Galatasaray, etkisiz bir oyunla Balıkesir deplasmanında 3 puan bıraktı.

    Karşılaşma, Balıkesirspor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Bu sonuçla Galatasaray 4 puanda kalırken, Balıkesirspor ise 3 puana yükseldi.

    Kaynak: Goal.Com / Gündem

    Wesley Sneijder Balıkesirspor Galatasaray Bruma Gündem Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title