Haberler

Galibiyet onu pek sevindirmemiş gibi! Şenol Güneş'in gelecek maç için tek bir endişesi var

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dinamo Kiev'i mağlup ettikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, turun henüz bitmediğini ve bir maç daha olduğunu belirtti. Güneş, avantajlı skorla döndüklerini ancak bu skorun hiçbir garantisi olmadığının altını çizdi.

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dinamo Kiev'i deplasmanda 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"HİÇBİR GARANTİSİ YOK"

Güneş yaptığı açıklamada, "Dinamo Kiev karşısında kazandık ama tur bitmedi. Bir maç daha var. İyi başlamadık ama toparladık. Goller attık, goller yedik. Deplasman takımı olarak düşünürsek, avantajlı skorla dönüyoruz. Ama bu skorun da hiçbir garantisi yok" dedi.

"MAÇ OYNADIĞI İÇİN AVANTAJLI GELDİ"

Galibiyeti getiren Zaynutdinov ile ilgili de konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Bakhtiyor maç oynadığı için avantajlı gelmişti. Masuaku sakatlanınca onu tercih ettim. Ofansif oynayan sağ bek ve açıklarını kontrol etmesi için Umut'la Bakhtiyor'u önlü arkalı oynattım. Elinden gelen gayreti gösterdi. Eksileri de artıları da var. Maç kaybetmeden gitmek önemli" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Futbol

Dinamo Kiev Şenol Güneş Beşiktaş Güneş Kiev Futbol Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title