Haberler

    Furkan Özçal Galatasaray'dan Resmen Ayrılacak

    Güncelleme:

    Galatasaray, Kayserispor'dan transfer ettiği Furkan Özçal'ı satılığa çıkardı. Kardemir Karabükspor ve Başakşehirspor, genç oyuncuyu kiralamak istiyor.

    Galatasaray'a 2012 yılında Kayserispor'dan transfer edilen Furkan Özçal, sarı kırmızılarla yollarını ayırmak üzere.

    BAŞAKŞEHİR VE KARABÜKSPOR DEVREDE

    Ocak ayında futbol takımında kapsamlı bir operasyon yapacak olan Galatasaray yönetimi yer bulamayan Furkan Özçal'ı takımdan göndermek için teklif veren kulüplerle görüşmeye başladı. İstanbul Başakşehir ve Kardemir Karabükspor kulüplerinin oyuncuyla ilgilendiği belirtilirken iki kulübün de oyuncu için kiralık teklifinde bulunduğu öğrenildi. Galatasaray'ın bonservisiyle göndermek istediği Furkan Özçal'ın da fazla forma şansı bulmak için takımdan ayrılmak istediği ifade edildi.

    EN KÖTÜ İHTİMALLE KİRALIK GİDECEK

    Sarı kırmızılı idarecilerin yakın zaman da iki kulüple yapacağı son transfer görüşmelerinin ardından Furkan'ı en kötü ihtimalle kiralık olarak göndereceği belirtildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Furkan Özçal Kayserispor Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (8)

    fbMobil-ANDROID:

    futbolcu dediginde de biraz tip karizma olacak arkadaş..şuna bak sana

    0
    20
    yanıtYanıtla
    osmanlı:

    melo nun yerine oynasın melo gitsin hemde volkan ve emrenin yanına onlara yakışır

    4
    5
    yanıtYanıtla
    mustafa:

    Bu kim lan ben bunu hic gormedim

    2
    3
    yanıtYanıtla
    Semih:

    Orta sahada bu kadar problem varken bu adam neden hiç denenmeden gönderiliyor? Selçuk mu oynayacak artık. Yeter bıktık ya. Saçlarım beyazladı ya. Kel olucam ya. Semih''e at , Muslera''ya dön, Chejou topu özlemiş. Bu nedir ya. Olumlu pas atıcak belki adam. Niye gönderiyonuz?

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Kale1903Mobil-IOS:

    Salağın biri yazmış futbolcuda tip karizma felan olacak diye bu tip dingillerin sayesinde Türk futbolu gelişmiyor

    3
    0
    yanıtYanıtla
    fiixMobil-ANDROID:

    gittiği kulüpte başarılı olacağı kesin

    1
    0
    yanıtYanıtla
    mustafa:

    bu adam kim güle güle kardaş

    0
    0
    yanıtYanıtla
    vovodelMobil-ANDROID:

    fb futbolu tip oynamiyor ama furkanda kendini hic gelistiremedi geldi geleli yerinde sayiyor g.saray suan ona büyük geliyor. baska takimlara gidip daha fazla sans bulmali ve kendini mutlaka gelistirmeli diye düsünüyorum.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title