Haberler

Finike Belediyesi'nden, Maden İşçileri İçin Baretli Anma

Alana, ölen işçiler anısına 298 baret konularak 'Soma' yazıldı.

Alana, ölen işçiler anısına 298 baret konularak ' Soma' yazıldı.

Yunuslu Park Atatürk Anıtı önünde düzenlenen anma programına, Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Finike Belediye Başkanı MHP'li Kaan Osman Sarıoğlu, ilçe müftüsü Lütfü İmamoğlu, daire amirleri, belediye personeli ve çok sayıda kişi katıldı. Tören öncesinde Belediye Başkanı Sarıoğlu, Atatürk Anıtı'na siyah çelenk sundu. Etkinlik saatinde yaşamını yitiren işçi sayısı 298 olarak açıklandığı için Yunuslu Park'ta her işçi için bir baret konuldu, baretlerle ' Soma' yazıldı. Alana, 'Kalbimiz Soma'da' ve 'Bir avuç kömür için bir ömür verenlerin anısına' yazılı afişler asıldı. Alanda, ayrıca Soma'da kurtarma çalışmaları sırasında çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi açıldı.

Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Soma'da meydana gelen büyük acının anısına anma programı düzenlediklerini belirtti. Soma'da yaşanan acıyı paylaşmak, orada yaşanan acıya ortak olmak için toplandıklarını kaydeden Başkan Sarıoğlu, şöyle dedi

Faciada yaşamını yitiren şehitlerimizi temsilen, her şehidimiz için bir madenci baretiyle bu tarifsiz acıya ortak olmak ve dikkat çekmek istedik. Türk milletinin başı sağ olsun. Ulusça yasa büründüğümüz şu günlerde, Allah bu millete bir daha böyle acılar yaşatmasın. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalan ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Belediye Başkanı Sarıoğlu'nun konuşması ardından, ilçe müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafından dua okundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaan Osman Sarıoğlu Finike Belediyesi İmamoğlu Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
title