Haberler

Fenerbahçeli Diego Ribas, Antalyaspor'la Anlaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Diego Ribas, Antalyaspor'un 3 yıllık teklifini kabul etti.

Diego Ribas Antalyaspor ile anlaştı. Fenerbahçe'den sezon sonu ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı futbolcu Diego Ribas Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile prensip anlaşmasına vardı. 31 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyordu.

2014-2015 sezonunda Fenerbahçe'nin bonservissiz olarak kadrosuna kattığı Diego Ribas 2 sezon boyunca gösterdiği performansı ile beklentilerin altında kaldı. Sarı-lacivertli yönetim Brezilyalı futbolcuyu sezon sonunda 1 yıl sözleşmesi bulunmasına rağmen gözden çıkardı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Sporcope'un haberine göre; yıldız futbolcuya yurt dışından birçok teklif var ancak Antalyaspor'un yaptığı teklif Diego'yu cezbetti. Akdeniz Ekibi ile Diego uzun süren görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına vardı. Sezon bittiğinde 3 yıllık resmi sözleşme imzalanacak.

Diego Ribas 2 sezon boyunca Fenerbahçe formasıyla 73 maça çıkarak 8 gol 12 asistlik performans sergiledi. Brezilyalı futbolcu daha önce Porto, Werder Bremen, Juventus, Wolfsburg ve Atletico Madrid formaları giymişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

KAZIM KARTAL:

diyogo ribasın gitmesi çok iyi olmuş fenere ayak bağı oluyordu zaten.

5
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 50. 000 Subhanallah Tesbihini çek. Mümin bir Müslüman gibi saf laş.

1
3
yanıtYanıtla
Beşiktaş''ı Diego ve Gomez Şampiyon yaptı:

Antalya''da da patlar bu balon. Bu Diego balonu anca halı saha maçı yapar.

3
0
yanıtYanıtla
shpongle:

Morais istemiş mi ? İstemediği oyuncu alınmamalı . İstatistikleri çok düşük . Morais 3-4 oyuncu almalı . 3-4''de Barça, Chelsea, arsenal, real, bayern vs gibi kluplerin altyapılarından oyuncu almalı . Özellikle bonservissiz alabileceği oyuncuları, takıma girmeleri durumunda, minumum 10-15 milyon dolara dünyanın her ligine satabilir . Bu işte usta zaten Mourinho''nun ekibi . Bu da Antalyasporu büyütür . Kısa vadeli, basit hesaplar gerekmez .

2
1
yanıtYanıtla
tecessus:

Morais Nani, Van Persie, Kjaer, Caner dışında Fb''den bence oyuncu almaz . Oynattıkları futbol, oyuncu seçimleri belli . Antalyaspor Moraise transfer yaptırmalı . Bir futbolcu istiyor ama kimse beğenmiyor . Gencer, beğenmiyorsan da adamın istediği oyuncuyu al . Barça latyapısında Amir var rus onu da ben öneriyorum .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title