Haberler

Fenerbahçe'de, Kuyt'ın Yerini Mirallas Alacak

Güncelleme:

Corriere dello Sport, Fenerbahçe'nin Premier Lig'de Everton forması giyen Belçikalı sağ kanat oyuncusu Kevin Mirallas'ı istediğini yazdı.

İtalyanların ünlü gazetesi Corriere dello Sport, Everton'da forma giyen Belçikalı sağ kanat oyuncusu Mirallas için "Genoa onu istiyor ama en büyük engel onu Fenerbahçe'nin de istemesi. Mirallas 1-2 yıl içinde Kuyt'ın yerini alacak" diye yazdı.

FENERBAHÇE İLE GENOA KARŞI KARŞIYA

İtalyanlar'ın ünlü spor gazetesi Corriere dello Sport'ta yer alan bir haberde, "Genoa, Everton'da forma giyen 27 yaşındaki Belçikalı Kevin Mirallas'ı transfer etmek istiyor. Genoa Başkanı Preziosi de bu transfer için görüşmeler yapıyor. Ancak en büyük engel Mirallas'a Fenerbahçe'nin de talip olması" ifadeleri kullanıldı.

KUYT'IN YERİNİ ALACAK

Mirallas'ın kısa veya orta vadede Dirk Kuyt'ın yerini alacağı da belirtildi. Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kuyt ile en az 1 yıllık sözleşme yapması bekleniyor. Ancak yaşı 34 olan Hollandalı futbolcunun gelecek sezon sezon zorlu Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarının tamamında forma giymesi zor. Kevin Mirallas tipinde bir oyuncunun Fener'in işini kolaylaştırabileceği ifade ediliyor.

MIRALLAS 38 DEFA MİLLİ OLDU

Belçika Milli Takımı'nın hemen hemen tüm altyapı kategorilerinde forma giyen Kevin Mirallas, 27 yaşında ve 1.82 boyunda. 2007'den bu yana Belçika Milli Takımı'nda boy gösteriyor ve 38 defa milli oldu.

2 YILDIR EVERTON'DA OYNUYOR

2004-2008 yılları arasında Lille, 2008-2010 arasında Saint-Etienne, 2010-2012 arasında Olympiakos formasını tertelen Kevin Mirallas, 2012'den bu yana Everton'da oynuyor. Hızı ve tekğiyle göz dolduran Kevin Mirallas golcü kimliğiyle de dikkat çekiyor. Kevin Mirallas'ın bonservis ücretinin yaklaşık 3 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Dirk Kuyt Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

AKSU:

her yeni günde yeni bir oyuncu adı yazmak modamı oldu

9
1
yanıtYanıtla
serikliMobil-ANDROID:

memlekette kafası basmayan insan çok, halen anlamadınız Fenerbahçe istedimi alır.

4
1
yanıtYanıtla
FB07:

Mirallas Fenerbahce de kadroya bile giremez, Everton FB den daha zayif Takim.

4
0
yanıtYanıtla
FATİHFB:

MİRALLAS EVERTONUN EN BANKO OYUNCULARINDAN BİRİ Kİ ALMAK İSTEDİGİN OYUNCU Kİ ALMAYA ÇALIŞTIN TÜRKİYE GELME BEDELİ EN AZ 20-25 DEN BAŞLAR YANİ ALAMAYIZ

0
1
yanıtYanıtla
BurakMobil-ANDROID:

Vatan elden gidiyor laflari coook eskide kaldi artik. Cünkü vatan elden coktan gitti hemde gözümüzün önünde, gözümüze soka soka gitti,tık cikaranda olmadi.

0
1
yanıtYanıtla
MestMobil-IOS:

Vay arkadas ne bombaymiş

1
0
yanıtYanıtla
ArdamobilWeb@haberler.com:

kuyt fenerbahceye geldiginden beri iki uc mac haric en istikrarli oynayan oyuncu ama yasi arttikca istikrarida azaliyor malesef

0
0
yanıtYanıtla
altınoluktan abdullah:

takım yaslı denılıyor ama hala 27 28 yasları transfer yapmak doğru degıl yabancı sınırlamasın kalkması onune gelenı almak degıl gelecegı olan takıma para kanadıracak futpolcu almak anlamına gelmeli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title