Haberler

Fatih Terim: Milli Maçları Vodafone Arena'da Oynamak İsterim

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli takımın bazı maçlarını Beşiktaş'ın yeni stadında oynamak istediğini belirtirken Vodafone Arena'ya hayran kaldı.

Süleyman Seba’nın cenazesi nedeniyle Vodafone Arena’ya giden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yapımı devam eden Vodafone Arena’ya hayran kaldı, “Ne zaman biter?” diyerek, bazı milli maçların burada oynanabileceğini söyledi.

TERİM: BEŞİKTAŞ KOLAY KOLAY YENİLMEZ

Milliyet'in haberine göre; Stat izinlerinden, inşaat sürecine kadar alınması gereken izinlerde büyük pay sahibi olan yönetici Umut Güner aracılığıyla Beşiktaş Yönetimi’ni stat konusunda kutlayan Fatih Terim’in, statta çevresine de, “Beşiktaş burada kolay kolay yenilmez. Tribünler sahaya çok yakın. Taraftarın yapacağı tezahüratlar, akustik olarak rakip takımları olumsuz anlamda çok etkiler. 42 bin kişilik olması da isabetli bir karar” yorumunda bulundu.

ERGÜN PENBE'Yİ ANLATTI

Sohbet sırasında, bu tür statlardaki atmosferin Atatürk Olimpiyat Stadı’nda asla yakalanamayacağını da sohbette sözlerine ekleyen başarılı teknik adam, “Ergün Penbe, benim en çok koşan futbolcularımdan biriydi. Ne zaman Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamaya başladık, Ergün eskisi gibi olmadı. Nedenini sorduğumda, “Hocam saha çok büyük geliyor. İnanın koşmaya derman bulamıyorum” demişti. Bu yüzden Beşiktaş Yönetimi elinden geldiği kadar bu stadı çabuk bitirmeli. Biliyorum çok zor şartlar altında yapılıyor ama bittiği zaman burada müthiş bir ambians olacak. Emeği geçenlere ise şimdiden teşekkür etmek lazım” diye konuştu.

GÜNER: GURUR VERİCİ

Beşiktaş Asbaşkanı ve yeni stattan Sorumlu yönetici Umut Güner, Fatih Terim gibi uluslararası bir teknik adamın stat inşaatını beğenmesinin kendileri açısından gurur verici olduğunu belirterek, “Başkan ile birlikte gece gündüz stat inşaatını yakından takip ediyoruz. Sayın Terim’in dediği gibi bu stat sadece camiamıza değil, Türk futboluna kazandırılmış bir eser olacak. Hepimizin gururu Vodafone Arena için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Umut Güner Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (4)

maşallah:

MAŞALLAH Allah kazasız belasız stadımızı tamamlamayı nasip etsin tüm çalışanlara Allah kolaylık versin

34
1
yanıtYanıtla
OSMANLI:

görende statın kendi oynuyor sanacak :) oyuncu oynamadıktan sonra istersen bernabeuda oyna neye yara.

10
9
yanıtYanıtla
Serhat:

recep tayyip erdoğana niye teşekkür ediosun ki? yüklenici firma toki değil. beşiktaşın kendi şirketi. terimi görünce galatasarayı hatırladı galiba bizim yönetici.

14
3
yanıtYanıtla
veli:

stat bittimi ki hayran kalmış. . . . . ileri görüşlü hocadır. . . .

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title