Haberler

Fatih Altaylı'dan canlı yayında Davutoğlu'na "Egolusunuz" eleştirisi! Ne diyeceğini şaşırdı

Güncelleme:

Gazeteci Fatih Altaylı, canlı yayında ağırladığı Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'na "Siyasi anlamda egolusunuz" eleştirisinde bulundu. Davutoğlu'nun bu eleştiri karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadığı görüldü. Daha sonra sözlerine devam eden Davutoğlu, "Mütevazı bir kişiliğim olduğunu herkes bilir. Kimseye kaba bir söz söylemem. Ama şunu da söyleyeyim, aldığım hiçbir işi düşük profilli şekilde yapmadım" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı ile yayınlanan Teke Tek programının konuğu oldu. Altaylı ve Davutoğlu'nun konuşmasını gerçekleştirdiği dakikalara, Altaylı'nın eleştirisi damga vurdu.

"SİYASİ ANLAMDA EGOLUSUNUZ"

Davutoğlu'nun "Türkiye'nin menfaatleri için gerekirse partimizi ikincil veya üçüncül konumda görürüz" sözlerini sarf ettiği sırada devreye giren Altaylı, "Siyasette sizin gibi egolu biri bunu söylüyorsa" ifadelerini kullandı. Davutoğlu'nun bu sözlere şaşırmasının ardından yeniden söz alan Altaylı, "Siyasi anlamda bahsediyorum" dedi.

"MÜTEVAZI BİR KİŞİLİĞİM OLDUĞUNU HERKES BİLİR"

Altaylı'nın ardından bir kez daha söz alan Davutoğlu ise, "Mütevazı bir kişiliğim olduğunu herkes bilir. Kimseye kaba bir söz söylemem. Ama şunu da söyleyeyim, aldığım hiçbir işi düşük profilli şekilde yapmadım. Dışişleri Bakanı olduysam bunun gerekliliklerini yerine getirdim. Bundan sonra da böyle olacak" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (4)

Metin Demir:

küçük enişte yüzde 1 alamazsın başbakanlık yaptın ama kendi başarın değil reise büylemi teşekür ediyorsun

101
123
yanıtYanıtla
Ahmet AKBABA :

Fatih ALTAYLI da ego asıl ego var.??

27
10
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

nedir bu koltuk sevdası ? önüne gelen parti kuruyor

30
5
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Fatih Altaylı kadar boş bir insan gormedim. Ikincisi de Ahmet Hakandir.Elon Musk bu ikisini alip marsa gönderse ya, baksınlar bakalım hayat var miymis?:)))

7
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title