Haberler

Dilovası Tavşancıl Mahallesi'nde TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor

Güncelleme:

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in girişimleriyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavşancıl Mahallesi'nde başlatılan TOKİ konutları 1. etap hızla yükseliyor. Dilovası'nda büyük bir dönüşüm yaşandığını belirten Şayir, projenin hızla ilerlediğini ve ilçede yaşam kalitesinin yükseleceğini söyledi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in girişimleriyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavşancıl Mahallesi'nde başlatılan TOKİ konutları 1. etap hızla yükseliyor.

Dilovası Tavşancıl Mahallesi'nde 187,6 hektar alanda Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Büyükşehir koordinesinde 3 etapta çalışma başlatılmıştı. 2021 yılında başlatılan çalışmalar sonrası TOKİ tarafından geçtiğimiz şubat ayında başlatılan 20 bloktan oluşacak 1. etap 651 konut, 12 dükkan inşaatı hızlı şekilde devam ediyor. Tavşancıl'da 488 hektar alanda yapımına başlanan inşaat çalışmaları 650 günde tamamlanacak.

Dilovası'nda büyük bir dönüşümün yaşandığını belirten Dillovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz toplu konut projemiz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz'in girişimleriyle Tavşancıl'da hayat buluyor. TOKİ tarafından kentsel dönüşüm ve gelişim projesi çerçevesinde inşa edilecek yatay mimarili, mahalle kültürünü yansıtan depreme dayanıklı, 651 konut ve 12 dükkan projemiz hızla ilerliyor. Geçtiğimiz şubat ayında inşaatına başlanan TOKİ konutlarımız 1. etap çalışması hızla ilerlerken diğer taraftan daha sonra yapılacak olan yeni TOKİ konutları 2. etap kamulaştırma çalışmaları tamamlandı, proje çalışmaları devam ediyor. 3. etabın kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. yakışır yeni modern TOKİ konutları projesiyle birlikte ilçemizde büyük dönüşüm yaşanıyor. İlçemizde ki vatandaşlarımız sağlıklı ve güvenli yapılarla birlikte sosyal donatıları olan ve yaşam kalitesi yüksek konutlarda yaşayacak" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Emlak

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hamza Şayir Tavşancıl Dilovası Kocaeli İnşaat Emlak Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title