Haberler

Ziraat Odaları Koordinasyon Toplantısı Manyas'ta Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Balıkesir ilçelerinin Ziraat Odaları Başkanları, Manyas Ziraat Odası Başkanı Kudret Özden'in ev sahipliğinde toplandı. Toplantıda ilçelerin sorunları ve çözüm yolları görüşüldü.

Ziraat Odaları Koordinasyon toplantısı Manyas'ta gerçekleştirildi.

Balıkesir ilçelerinin Ziraat Odaları Başkanları koordinatör Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez' in başkanlığında Manyas Ziraat Odası Başkanı Kudret Özden'in ev sahipliğinde toplandılar. Manyas Ziraat Odası Meclis salonunda yapılan toplantıda ilçeler var olan sorunları ve çözüm yollarını görüştüler. Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez yaptığı açıklamada, TMO'nun çeltik alımlarında ki rutubet ortalamasını 14 olarak belirlediğini, ancak yöre de yetişen çeltikte bunun çok mümkün görülmediğini ve pirinçte kırılmalara yol açacağını söyleyerek, rutubet oranının 15'e yükseltilmesini istediler. Dönmez açıklamasına şöyle devam etti." Cumhurbaşkanımız Trakya bölgemizde bulunan illerimizde ki üreticilerimiz için yaşanan kuraklık ve aşırı sıcaklardan dolayı verim kaybını karşılamak için ton başına destekleme bedelini bin liradan bin 500 liraya yükseltti. Balıkesir'de de ayni hava olayını yaşadık ve ciddi anlamda ürün kaybımız oldu, bizde mağduriyetimizin giderilmesi için bin lira olarak uygulanan desteklemenin bizim ilimiz için de bin 500 lira olarak uygulanmasını bekliyoruz. Bunun ile ilgili dilekçemizi ilçe başkanları olarak imzalayarak, bakanlığımıza, Balıkesir Milletvekillerimize, İl Tarım Müdürlüğüne gönderiyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Balıkesir Manyas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title