Haberler

Yılbaşı İçin Rusya'ya Giden 11 Türk Geri Gönderildi

Güncelleme:

Yılbaşı tatilini geçirmek için Rusya'nın Saint Petersburg şehrine giden 11 Türk yolcu, ilk uçakla Türkiye'ye gönderildi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli seferiyle dün Sabah saat 11.00'da TK-401 seferiyle Rusya'nın Saint Petersburg şehrine gitmek isteyen 11 Türk yolcu pasaport kontrolünde çeşitli bahanelerle Rusya'ya alınmayıp geri Türkiye'ye gönderildi.

YAŞADIKLARINI ANLATTI

DHA muhabirinin telefonla ulaştığı geri gönderilen yolculardan O. P. şunları anlattıi: "Yeni yılı Saint Petersburg'da girmek için dün sabah saat 11.00'da İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan St.Petersburg'a uçtum. Öğlen sıralarında St. Petersburg Havalimanı'na indik. Pasaport kontrolüne sıraya girmek için gittiğimde Türk yolcuları özel bir masaya yönlendirildi. 11 Türk vatandaşıydık. Bir hanımefendi de Ukrayna uyruklu Türk pasaportlu yolcuydu. Pasaport polisi bana 'Niye Rusya'ya geldin? Rus seyahat sigortan var mı?' diye sordu. Sigortamın olduğunu söyledim. Daha sonra beyaz bir kağıtta, 'bu insanların seyahat yapacak parası yoktur' yazan evrak ile bizi yani 11 Türk vatandaşını ülkelerine almadılar. Kalabalık polis eşliğinde üzerimiz aranarak X-RAY cihazından geçirilerek ilk uçakla Türkiye'ye gönderildik. THY yetkilileri bize yardımcı olmak istedi. Ama Rus polisleri sözlü olarak onları ikaz etti"

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Türk Hava Yolları Saint Petersburg Türkiye Rusya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (125)

Ne mutlu Kürdüm:

İşte büyük devlet budur hadi Türkiye yapsinda gorelim

41
60
yanıtYanıtla
........................................:

lan oğlum biz misafirperver bir milletiz kapımıza gelen insanı kovmayız

yanıt42
yanıt21
006:

Devletsizin yorumuna bak hele :)

yanıt8
yanıt4
TURKLUK SEREFTIR:

Ulan ne mutlu kürdüm yazmissin o yazi bile bizden alinti tirt,sen git de camurdan biseyler yap onlarla oyna

yanıt0
yanıt0
misafir:

Yayınlandığı ülkede, yine kendi vatandaşı için ''Geri postalandılar'' diye haber başlığı atan gazeteci ve yayın direktörü, bir önceki haberde kullandığınız (Rusya''dan Türkiye''ye bir darbe daha) başlık ve fotoğrafla da aslında ne anlatmak istediğiniz gayet açık. Peki buna gerek var mı???

59
9
yanıtYanıtla
Sert:

Salaklıklarına doymasınlar ohh iyi olmuş

63
3
yanıtYanıtla
hakiki koyunlara selam:

ulan ne işiniz var orda bari biz komünisttiz deseydiniz yılbaşı kutlamaya geldik aslında sizdeniz deseydiniz belki alırlardı.

55
3
yanıtYanıtla
KÜRT/TÜRK:

2003 YILININ YILBAŞIYDI İLK RUSYAYA GİDİŞİMDİ GECE SAAT 12 FALANDI HİÇBİR OLAY YOKKEN BİLE 15 KİŞİYE YAKIN TÜRK VATANDAŞIMIZI SUDAN SEBEPLERLE RUSYAYA GİRMESİNE İZİN VERMEMİŞLERDİ KARAKTERSİZLER.

37
16
yanıtYanıtla
kürt:

ruslarin hepsini atin türkiyeden disari yasak koyun bütün iliskileri kesin bakin nasil pisman oluyorlar

26
25
yanıtYanıtla
volan dişlisi:

hani yılbaşı haramdı. üstelik st petersburga gitmeleride sebebi belli olan bir davranış. Yanlarında eşleri yok nedense . iyi yapmışlar. yılbaşı haram

30
21
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title