Haberler

Yargıtay Cem Uzan'ın Hapis Cezasını Onadı

Güncelleme:

Cem Uzan'ın zimmet suçundan yargılanıp 18 yıl hapise mahkum olduğu dava dosyasını yargıtay da onadı. Kırmızı bülten ile aranan Uzan yakalandığında 9 yıl 2 ay yatacak.

Cem Uzan hakkındaki soruşturmalar sebebiyle Fransa'ya kaçmıştı. Uzan'a devam eden yargı sürecinden kötü haber geldi. Cem Uzan, Babası Kemal Uzan, kardeşleri Murat Hakan Uzan ve Ayşegül Uzan'ın da aralarında bulunduğu 48 sanıkla davanın dosyası yargıtay tarafından onandı.

YAKALANIRSA HAPSE GİDECEK

Dava kapsamında 'zimmet' suçlamasıyla 18 yıl 5 ay 20 gün hapis cezası almıştı Cem Uzan. Dosyası Yargıtay'a gitti. Yargıtay 7. Dairesi, yine Ayşegül Uzan ve Melahat Uzan'ın da aralarında bulunduğu 14 sanığın zimmet suçundan verilen beraat kararını da onadı.

YURT DIŞINDAKİ PARASIDA ALINACAK

1 milyon 847 bin 100 gün karşılığı 4 milyar 404 milyon 721 bin lira para cezasına çarptırılan Cem Uzan'ın, yurtdışında bulunan paralarına da el konulması için çalışma başlatılacak.

BANKA HESAPLARINA EL KONACAK

Daha önce hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunan ve kırmızı bültenle aranan Uzan'ın yurt dışından iadesi edilirse, 18 yıl 5 ay 20 gün hapis cezası infaz edilecek. İnfaz Yasası gereği 9 yıl 2 ay hapis yatacak. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Kemal Uzan Cem Uzan Yargıtay Fransa Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Bakmadan Geçme

11 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 11 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 11 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi Kadıoğlu hangi takımda oynuyor? Ferdi Kadıoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Türkiye'nin EURO 2024 ilk maçı ne zaman? Milli takımımız ilk maçını ne zaman, kimle oynayacak? Mert Müldür hangi takımda oynuyor? Mert Müldür hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Uğurcan Çakır hangi takımda oynuyor? Uğurcan Çakır hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Altay Bayındır hangi takımda oynuyor? Altay Bayındır hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Mert Günok hangi takımda oynuyor? Mert Günok hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Digitürk TRT Spor hangi kanalda 2024? Polonya Türkiye maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Polonya Türkiye maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Polonya Türkiye maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Polonya Türkiye maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Arda Güler neden yok? Polonya Türkiye milli maçta Arda Güler neden yok, sakat mı? EURO 2024 Arda Güler milli takımda mı? Basketbol şampiyonluk play off serisi kaç maç? #127936
BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

500

Yorumlar (31)

baba adamMobil-ANDROID:

uzun adam seni allah bu millete kurtarici gonderdi sen cok yasa dualar senin icin sevmiyenler gebersin

9
22
yanıtYanıtla
SAMSUN:

o emri çıkaranlar bide kendilerini yargılatsalar çok iyi olacak

18
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TAYYİPİ İNDİRİRDİ AŞAĞI BU ADAM O YÜZDEN BÖYLE SALDIRIYORLAR DURMADAN BU ADAMA.

16
7
yanıtYanıtla
servet alanyaMobil-ANDROID:

adamın kralı

7
7
yanıtYanıtla
nurimobilWeb@haberler.com:

Servetinin yarisini bana ver estetik yaptirip sana benzerim adim uzan derim teslim olup yatarim

11
0
yanıtYanıtla
Bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

Öbur hırsızlarada biz 7 haziranda hesap soracağız

9
2
yanıtYanıtla
efsaneMobil-ANDROID:

birgunde gelir bu hirsiz cetesi akp.yede sorulur hesap

8
2
yanıtYanıtla
8baba adamMobil-ANDROID:

sayin cumhurbaskanimiza saldiran alcak sen 2001 yilini bu millete unutturamasin biz bir daha o gunleri istemiyoruz 7 haziranda burnunuzu surtecez biliyorum kininizden kahroluyorsunuz

6
3
yanıtYanıtla
zgrMobil-ANDROID:

Bu adamin tırnaği az yer tutsa fena dagitirdi ortalığı akp yi tek susturacak kişi

7
2
yanıtYanıtla
dogru:

ah cem uzan be kalaydin iyi olurdu

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title