Haberler

Volvo 59 Bin Otomobilini Geri Çağırdı

Güncelleme:

Volvo firmasının sözcüsü, olası elektrik arızası nedeniyle dünya çapındaki 59 bin aracı geri çağırdıklarını söyledi. Bu araçların 24 bini İsveç'te geri kalanın da yurtdışında olduğunu belirtti.

Dünyanın önde gelen TIR, otobüs, otomobil, iş makinesi, deniz motoru ve endüstriyel motorlar üretimi yapan firma Volvo firmasının sözcüsü Elfstrom, olası elektrik arızası nedeniyle dünya çapındaki 59 bin aracı geri çağırdıklarını belirtti. Sorun bulunan araçların 24 binin İsveç'te, 35 bininin de farklı ülkelerde satıldığını da sözlerine ekledi.

"59 BİN ARAÇ GERİ ÇAĞIRIYORUZ"

Volvo otomobil firmasının sözcüsü Stefan Elfstrom, olası elektrik arızası nedeniyle dünya çapındaki 59 bin aracı geri çağırdıklarını belirtti.

"24 BİNİ İSVEÇ'TE"

Elfstrom, yaptığı açıklamada, problem bulunan araçların 24 binin İsveç'te, 35 bininin de farklı ülkelerde satıldığını ifade ederek arızanın 2016 model S60 ve V70 dizel araçlar için geçerli olduğunu kaydetti.

VOLVO FİRMASI

Volvo dünyanın önde gelen TIR, otobüs, otomobil, iş makinesi, deniz motoru ve endüstriyel motorlar üretimi yapan firmasıdır. Volvo Cars ise 1999'da İsveçli Volvo Group tarafından Ford Motor Company'ye, ardından 2010 yılında Çin'li Geely'ye satılan ve sadece binek araba ve SUV üreten bir otomobil markasıdır. Bunun dışında Volvo Group, uçak endüstrisinden finans sektörüne kadar geniş bir alanda faaliyet gösteren bir holdingdir.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İsveç Volvo Otomobil Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

vvv:

birde pejo yapsa. her tarafı dökülüyor

17
1
yanıtYanıtla
Sen belamısın CHP!!Mobil-IOS:

Tofaş renoyu öbür taraftan çağırıyorlar .

3
0
yanıtYanıtla
hükümetin dikkatine:

HÜKÜMET SAMİMİ İSE DİKKAT:hani hdp vekillerinin dokunulmazlığı hani pkk destekçisi AKADEMİSyan lara işlem BİZİ KANDIRMAYIN TERÖRLE MÜCADELE HEM CEPHEDE HEM SİYASİ OLMALI idam gelmeli

1
0
yanıtYanıtla
adem:

Akp yerli oto ne oldu. Alevere dalevere akp

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title