Haberler

Verizon Dünyada İlk Kez 5g Veri İletişimini Gerçekleştirdiğini Duyurdu

Verizon Dünyada bir ilke Bir Moto Z3 Cihazı ile İmza Attı.

Verizon Dünyada bir ilke Bir Moto Z3 Cihazı ile İmza Attı. 5G Network Artık Hazır!

Verizon, Dünyada ilk Kez 5G Veri iletişimini Gerçekleştirdiğini Duyurdu. Elbette bunu yalnız başına gerçekleştirmedi. Ancak 5G Veri iletişimini Kullanan ilk Cihaz Moto Z3 oldu.

Verizon, Motorola, Qualcomm ve Samsung, bir "ticari 3GPP 5G Yeni Radyo (NR) ağı kullanarak bir akıllı telefona dünyanın ilk 5G veri iletimini gerçekleştirdiklerini açıkladı. Ayrıca 5G Veri İletişimini Kullanan ilk Cihaz Moto Z3 oldu.

Verizon Dünyada ilk kez 5G Veri iletişimini Gerçekleştirdiğini Duyurdu- Peki bunu nasıl yaptılar?

Öncelikle 5G Moto Mod Kullanan Bir Moto Z3 kullanıldı ve Bu Moto Mod 2019'da servisin hizmete girmesi ile satışa sunulacak. Verizon söz konusu spektrum ve Network'ü sağlarken, Motorola açık bir şekilde telefonuyla, Qualcomm ise Snapdragon X50 5G Modem paketi ile bu ilkte yer aldı. Görüntülü arama ve internet taraması yaparak söz konusu bağlantıyı test ettiler.

Şu anda, Verizon'un 5G servisi Amerika'da sadece birkaç şehirde kullanılabilmekte; evdeki internet için geniş bantı desteklemektedir ancak; birçok sağlayıcı hizmet vermeye hazır görünüyor. AT&T 5G ağını bu ay yayınlamaya hazır olacağını duyurdu mesela. Intel ise 5G Modem teknolojisi konusunda planlarını hızlandırdığını duyurmuştu. Yine de Qualcomm hala 5G modem konusunda lider durumda.

It's happening! This is the first time a 5G-upgradeable smartphone, the Moto Z3, is connecting to our 5G Ultra Wideband network. #FirstOn5G #Verizon #5G

— Verizon (@verizon) 14 Kasım 2018

Verizon

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Cep Telefonu Motorola Qualcomm Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title