Haberler

Vali Erdoğan Bektaş: "O Tahkimatlar Olmasaydı Belki Bu Akşam Madenli Kasabası'nın Yok Olduğundan...

Vali Erdoğan Bektaş: "O tahkimatlar olmasaydı belki bu akşam Madenli Kasabası'nın yok olduğundan bahsedecektik"RİZE - Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Çayeli ilçesinde etkili olan yağışın ardından yaşanan sel ve heyelanlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "Vaktiyle alınmış tedbirlerin...

Vali Erdoğan Bektaş : "O tahkimatlar olmasaydı belki bu akşam Madenli Kasabası'nın yok olduğundan bahsedecektik"

RİZE - Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Çayeli ilçesinde etkili olan yağışın ardından yaşanan sel ve heyelanlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "Vaktiyle alınmış tedbirlerin olumlu sonuçlarını yaşıyoruz. O tahkimatlar olmasaydı belki bu akşam Madenli kasabasının yok olduğundan bahsedecektik" dedi.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Çayeli ilçesinde etkili olan şiddetli yağışların ardından yaşanan sel ve heyelanlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Vali Bektaş,"Her yağmur yağdığında aynı tabloyla karşılaşıyoruz" dedi.

Çayeli ilçesi Madenli beldesi sınırları içerisinde incelemelerde bulunan Vali Bektaş, bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı ilçeye bağlı Gürpınar köyüne henüz ulaşamadıklarını söyledi. Vali Bektaş, "Dün başlayan yağmur Çayeli ilçemizde ve Kaptanpasa da etkili olmuştur. Maalesef bir can kaybımız var, bir ev yıkıldı. Madenli-Kaptanpasa yolu derelerin aşırı tasması sonucu ulaşıma kapalı. Ancak her yağmur yağdığında aynı tabloyla karşılaşıyoruz. Böyle yağmur yağdığında daha dikkatli olmamız gerekiyor.

Ayrıca o bölgede çalışma yapan bazı firmaların işlerini eksik yapmaları sonucu bu afeti daha da tetiklemiştir. Eğer tedbirler alınmasaydı şu anda iki ilçe yok alacaktı ifadesini"kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Erdoğan Bektaş Madenli Çayeli Ekonomi Haberler

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı trafik kazası geçirdi

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı trafik kazası geçirdi

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Yarın ne sınavı var? Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Haziran ayı hangi burç? Haziran ayında doğanlar hangi burç oluyor? Mourinho Fenerbahçe'de ne kadar kazanacak? İşte Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı iddia edilen ücret! 1 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 1 Haziran burç yorumları nedir? 21 Haziran hangi burç? 21 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Haziran tarihi hangi burç olur? MİGREN NEDEN OLUR? Migren belirtileri neler, nasıl geçer? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 31 Mayıs günün maçları nereden izlenir? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU BELİRTİLERİ NELER? İdrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır? E OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024: E - Okul zaman kapanacak, kaç gün var?
Gazze'de bir bebek daha açlık yüzünden can verdi

Gazze'de bir bebek daha açlık yüzünden can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title