Haberler

TPAO, görüntü ile müjdeyi verdi: Günyurdu-1 kuyusunda ağır petrol keşfedildi

Güncelleme:

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Türkiye-Suriye sınırındaki Günyurdu-1 kuyusunda ağır petrol keşfi gerçekleştirildiğini açıkladı. Kurum keşfe ilişkin görüntüleri de sosyal medyadan paylaştı.

Türkiye'nin Petrol ve Doğal Gaz arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken TPAO, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye- Suriye sınırında yeni petrol keşfi yapıldığını açıkladı.

Kurumun Twitter hesabından yapılan paylaşımda, yeni keşfe ilişkin, "Türkiye-Suriye sınırından yeni keşif. Mardin'in Nusaybin ilçesinin 32 kilometre doğusunda yer alan Günyurdu-1 kuyusundaki çalışmalarımız sonucunda 11,8 API değerinde ağır petrol keşfi gerçekleştirdik. Millî Enerjide Güçlü Türkiye!" ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, söz konusu keşfe ilişkin görüntülere de yer verildi.

TPAO, Türkiye-Suriye sınırında ağır petrol keşfetti

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Suriye TPAO Haberler

500

Yorumlar (8)

Kobra Murat :

Zam geliyor o zaman

7
3
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Çıksa nolacak,Marmara Denizi kadar petrol çıksa yine vatandaşa yansıtmazlar,20 sene dir oy verdim reise,bu ağır zamları yaptıktan sonra hiç birine güvenim kalmadı,paramız pul oldu,acilen dövizi düşürme eylemlerine girmeli hükumet,yoksa bu zamların intikamı ağır olur,

5
4
yanıtYanıtla
Alp Reiz:

Sizi goygocular halka dağıtın halk para bekliyor

2
7
yanıtYanıtla
Kartal Özkaya:

Reis artık çıkar su petrolü insanların takaati kalmadı herşey o çıkaracağımız petrole bağlı çıkar artik

5
0
yanıtYanıtla
Doğuş:

Eyvahhh yine zam??

3
2
yanıtYanıtla
Erdinç Dinçer:

Müjdeli haberleri bekler son döne lerde sesiniz çıkmaz oldu lütfen kendi izi unutturmayın dışa bağımlı hale gelmekten ülkemizi kurtarın gaz petrol türevleri e bütçenin yarısı gidiyor abd den pahalı petrol kullanıyoruz avrupanın iki katına gaz alıyoruz tezat ki iki kaynağa en yakın ülke ama en pahalı tüketen biziz

4
0
yanıtYanıtla
Erdinç Dinçer:

Tebrikler

2
1
yanıtYanıtla
Kasım Ekşi:

25 yaşında 89 yılında Mardin bölgesinde askerdim,Suriye telin diğer tarafında petrol çıkarıyordu."neden bizim burada kuyumuz yok diyordum"su akar biz bakar misali çok komik bir müjde olmuş.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title