Haberler

Turkcell'in "İş'te Teknoloji Hamlesi" Eskişehir'de

İletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in, şirketlerin başarısına katkıda bulunmak amacıyla Anadolu’da başlattığı “İş’te Teknoloji Hamlesi” toplantılarının Eskişehir ayağı gerçekleştirildi.

İletişim ve teknoloji şirketi Turkcell'in, şirketlerin başarısına katkıda bulunmak amacıyla Anadolu'da başlattığı "İş'te Teknoloji Hamlesi" toplantılarının Eskişehir ayağı gerçekleştirildi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ev sahipliği yaptı. Programda konuşan Ciliv, akım ve inovasyona inandıklarını belirterek, "Biz Turkcell'de şuna çok inanıyoruz. Turkcell demek bizim gözümüzde akım demek, inovasyon demek ve inovasyon, yeni bir fikrin toplumsal ve ekonomik faydaya dönüşmesi. Ortaya yeni fikir atan çok fakat önemli olan o yeni fikirlerin dönüşmesi. Büyük etkisi olan önemli işleri yapmak için doğru vizyonun olması için, bir takımın ona inanması lazım ve zaman aldığı için de sabırlı olmak lazım. Anadolu'nun dört bir yanında Türkiye ekonomisini her geçen gün daha iyi noktalara taşıyan binlerce şirket var. Turkcell olarak öncelikli hedefimiz, bu şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte çalışıp Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini büyüterek yerel değeri güçlendirmek" dedi.

Turkcell'in kullandığı liderlik modelinden bahseden Ciliv, "20 yılda bir nokta olarak başlayıp bugün 9 ülkede 70 milyonun üzerinde bir müşterisi olan başarılı şirket olarak Turkcell'in kullandığı bir liderlik modeli var. 6 noktayı çok önemsiyoruz. Dürüst olmak, çalışkan olmak, sürekli öğrenen öğrenmeye meraklı yenilikçi olmak, cesur olmak ve mütevazı olmak" şeklinde konuştu.

ONLINE EĞİTİM

Turkcell olarak eğitimlerin yüzde 95'ini online verdiklerini kaydeden Süreyya Ciliv, şöyle devam etti:

"Eğitimlerimizin yüzde 95'ini online veriyoruz ve bunu müşterilerimize açtık. Türkiye'deki gençlere yeni dünyayı yeni cihazların yeni bilişim mimarisini hazırlayan eğitimler veriyoruz. 20 bin tane öğrencimiz online akademiye kaydoldu. Hem tasarım hem de uygulama dersleri alıyorlar."

Turkcell'de pek çok alanda rakiplerine fark atmak için çalıştıklarını söyleyen Ciliv, "Eğer siz şirketlerinizin lideri olarak müşterinize odaklanır, müşteri deneyimi yaşatırsanız, yeni fikirleri toplumsal ve ekonomiye dönüştürürseniz ortaya hem sürdürülebilir, hem karlı gerçek büyüme gelir. İşinizde de başarılı olursunuz, ülkenize, milletinize ve insanınıza katkılı işler yapmış olursunuz. Biz Turkcell'de pek çok alanda rakiplerimize fark atmak için çok çalışıyoruz ve hep müşterilerimize odaklanıyoruz. Biz her konuda sizle beraber çalışarak yeni dünyada beraber başarılı olmak istiyoruz. Her bir konuda rakiplerimizden nasıl daha iyi hizmet sunuyoruz diye takip ediyorum" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Süreyya Ciliv Eskişehir Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title