Haberler

Türk Otomotiv Devi BMC Satışa Çıktı

Güncelleme:

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, BMC'yi 985 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Nisan'da yapılacak.

Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, TMSF Mayıs 2013'te Mehmet Emin Karamehmet'in borçlarına karşılık el koyduğu BMC'yi satışa çıkardı.

BMC için muhammen bedel 985 milyon lira olarak belirlenirken, satış ihalesine katılacak olanların 98.5 milyon lira teminat yatırması gerekiyor. İhale 10 Nisan saat 11.00'de TMSF'nin Esentepe'de bulunan merkezinde yapılacak.

Kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak ihale, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek.

İhalede kazanan firma açık artırma ile belli olacak.

TMSF EL KOYMUŞTU

TMSF, 18 Mayıs'ta Mehmet Emin Karamehmet’e ait Çukurova Grubu’na bağlı Show TV ve BMC’ye aynı anda el koymuş ve gerekçe olarak Çukurova Grubu'nun borçlarını ödememesini göstermişti.

BMC ayrıca son dönemde ödenemeyen alacaklarla gündeme gelmiş, örgütlü sendika maaşlar ödenmediği için uzun süre eylem yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Mehmet Emin Karamehmet Çukurova Grubu Ekonomi Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500

Yorumlar (42)

İSA DİNÇERisadincer_@hotmail.com:

ŞU YOLSUZLUK MUHABBETİ ÇIKMASAYDI SAHİBİ BELLİYDİ YA ÇALIK YADA ALBAYRAK ALIRDI İHALEYİ NASILSA SİLAHLI KUVVETLERE DE SOKTULAR BEŞ PARA ETMEZ ARAÇLARI YEDEK PARÇANIN GÖZÜNE VURACAKLARDI AMA ŞİMDİ GİZLİ YALAKALARDAN BİRİSİ ALABİLİR

28
31
yanıtYanıtla
nevzatdaghandagli57@hotmail.com:

beş para etmez dediğin o araçlar askeriyenin göz bebeği taş gibi araçlardır.önce araştır sonra yorum yap

yanıt0
yanıt0
isa dinçerisadincer_@hotmail.com:

düzmece parkurlarda değil gerçek arazide testte tabi tutsaydınız anlardınız ne demek istediğimi ben bizzat hakkaride test ettim ayrıca iflas edeceğini tsk'ya satışı yapılmadan duymuştum.

yanıt0
yanıt0
serhatkaradenizserhatkaradeniz@hotmail.com:

SATA SATA BİTİREMEDİLER SEÇİMLERDE PARA İHTİYACINI KARŞILAMAK İÇİN BUNU YAPIYOLAR ÖNEMLİ OLAN SATMAK DEĞİL YAPMAKTIR AMA BUNLARIN TEK YAPTIĞI ŞEY MİLLETİN PARASINI YEMEK YAZIKLAR OLSUN SİZEEEEEE

25
31
yanıtYanıtla
fthfatihgermany@hotmail.com:

lan denyomusn adam napsin ozel sektor batmis bir firma

yanıt0
yanıt0
hakpekhakpek@mynet.com:

firmanın geçmişini bilmeden ahkam kesiyorsun..Bende bu sektörde çalışıyorum..Sen biliyormusunki bu ülkede ilk motor krank ve kam ( ekzantrik ) milini BMC yapmıştır..Bu fabrika türk sanayisine çok şey katmıştır.. Birilerinin cebi dolması için satışa çıkarılmıyor..İyi anla bu işin geri aşamalarında neler var anla ondan sonra yazmaya, ahkam kesmeye başla..Şahsen bu satıştan benim canım acıyor..

yanıt0
yanıt0
yildirimsaimesra@mynet.com:

RTE bunuda Bilalin vakiflarina bagislasin

38
17
yanıtYanıtla
BAVURDULUbavurdulu0326@hotmail.com:

DÖRTTE BIR FIYATINA YÜZDE 10 KOMISYON BEDELIYLE HEM ALANIN HEMDE SATANIN KARLI CIKACAGI KESIN. ZARARLI OLAN GENE TÜRKIYENIN DEGERLERI OLACAK. GERCI NE SATILMADIKI BU SATILMASIN.

34
12
yanıtYanıtla
HIDIRsahit@windowslive.com:

BİRDE BİZDEN ÖNCE BİRŞEY YAPILMADI DERLER, TEK YAPTIKLARI DÜZ OVAYA ASFALT DOKMEK, 10 YILDIR TÜRKİYENİN SANAYİ VE TEKNOLOJİ KURUMLARINI SATA SATA BİTİREMEDİLER. NANKÖR VATAN HAİNLERİ

25
21
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜYORUMseriklimustafa@hotmail.com:

ALLAHTAN DİLERİM Kİ BU İFLASLAR BAŞKA İFLASLARI BERABERİNDE GETİRMEZ... ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERİN...

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title