Haberler

Turizmci Recep Yavuz: "Tüm tedbirlerimizi tekrar revize edip Alman misafirlerimizi karşılamış olacağız"

Güncelleme:

Almanya, Türkiye için geçerli olan seyahat uyarısını 1 Temmuz'dan itibaren kaldırıyor.

Almanya, Türkiye için geçerli olan seyahat uyarısını 1 Temmuz'dan itibaren kaldırıyor. Turizmci Recep Yavuz, "Almanya ile ilgili konu tamamen sağlıkla ilgiliydi. Onlarda verileri değerlendirdi ve böyle bir karar aldı. Aynı şekilde Rusya'da bugün yarın kapıyı çalacaktır" dedi.

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Almanya'nın çoğu ülke için seyahat uyarısını 1 Temmuz'dan itibaren kaldıracağını açıkladı. Buna göre, son 7 günde 100 bin kişide 50 ila 200 vakalık korona virüs oranları kaydeden ülkeler artık "risk bölgesi" olarak sayılmayacak. Bu kapsamda, Türkiye'de riskli sayılan ülkeler sıralamasından çıkartıldı. Buna göre 1 Temmuz itibari ile Türkiye, Alman misafirlerine kapılarını açacak.

"Tatil yapmayı bekleyen binlerce, yüzbinlerce insan için çok doğru bir karar oldu"

Almanya'nın uzun süredir Türkiye'nin vaka sayılarını değerlendirdiğini söyleyen turizmci Recep Yavuz, "Almanya tarafından Türkiye'deki vaka sayıları çok yakından takip ediliyordu. Karşılıklı görüşmelerde günlerdir sürdürülüyor. Almanya'dan da halkın çok ciddi bir talebi vardı Türkiye'ye karşı. Akıl ve mantıkla doğru bir karar verildi. 1 Temmuz itibari ile bu hareketlilik başlayacaktır. Şuan tatil yapmayı bekleyen binlerce, yüzbinlerce insan için çok doğru bir karar oldu bu. Bizim içinde çok olumlu oldu. Yaklaşık 20 gün zamanımız var. Biz de bu 20 günde bütün hazırlıklarımızı tekrar gözden geçireceğiz. Tüm tedbirlerimizi tekrar revize edip Alman misafirlerimizi karşılamış olacağız. Almanya ile ilgili konu tamamen sağlıkla ilgiliydi. Onlarda verileri değerlendirdi ve böyle bir karar aldı. Aynı şekilde Rusya'da bugün yarın kapıyı çalacaktır. Rus turistler Türkiye'yi seviyor" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Yavuz Türkiye Almanya Ekonomi Haberler

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkat çeken detay: Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile yapılacak

Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkat çeken detay: Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile yapılacak

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Köpeklerin uyutulması nasıl oluyor? Köpek uyutma yöntemi nedir? En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler Kanser tedavisi gören Fatma Karanfil öldü mü? Fatma Karanfil kimdir, kaç yaşında, eşi kim? YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları!
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title