Haberler

TRT, Süper Lig maç özetlerini yayınlayacak mı? Ersin Düzen'den beIN Sports'a tepki

Güncelleme:

Deneyimli sunucu Ersin Düzen, Süper Lig maç özetlerinin TRT'de neden yayınlanmadığını açıkladı. Düzen, beIN Sports'un kulüplerden indirim almasına rağmen özet görüntüler için geçen sezonun 2 katı ücret talep ettiğini ve bu yüzden henüz anlaşma sağlanamadığını açıkladı.

Süper Lig Cemil Usta 2019-2020 sezonunda 2. hafta geride kalırken, TRT'nin özet görüntüleri yayınlayıp yayınlamayacağı merak konusu oldu.

TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen, TRT'nin Süper Lig maçlarının özet görüntülerini neden yayınlamadığı ile ilgili açıklama yaptı.

2 KATI ÜCRET TALEBİ

Ersin Düzen, canlı yayında yaptığı açıklamada, beIN Sports'un TRT'den geçen yıl özet görüntüler için istediği ücretin iki katını talep ettiğini, bu nedenle henüz anlaşma sağlanamadığını söyledi.

Düzen, beIN Sports'un Süper Lig kulüplerinden indirim aldığı halde, özet görüntüler için iki kat ücret talebine de tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ersin Düzen beIN Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (56)

FENERESYON:

bu sene hiç maç izlemedim izlemiyecem lig başlamadan herkes bilir dandikbahçeyi şampıyon yapmak için uğraşıyorlar şaka gibi bir lig var

16
30
yanıtYanıtla
FB:

SEN İZLEME ZATEN, GİT KUMDA OYNA ÇÖP BATMASIN. . .

yanıt9
yanıt5
babafingo:

6 tane yerken aman babafingo diye ağlıyordun. ne çabuk unuttun.

yanıt10
yanıt5
feneresyon:

siz 7 yerken mü diyemi bağırdınız alibabanın çiftliğinde

yanıt4
yanıt11
SEMT SAKİNİ:

GEÇEN SENE 6SARAY YI EL BİRLİĞİ İLE ŞAMPİYON YAPARKEN BU LİG DE KİMSE AĞZINI AÇMIYORDU YAPRAĞINA GELİNCE KİPİR KİPİRDE SAPINA GELİNCE MEEEEE DİYE BAĞIRMAYIN

yanıt1
yanıt0
BEŞİKTAŞLI:

len oğlum geri zekalımısınız? yoksa geri zekalı görünmek için taklit mi yapıyorsunuz?son 5 senede oynanan futbolu beğenerek izleyen var mı çok merak ediyorum. tüm takımların taraftarları kendi gözündeki çöpü görmüyorlar, hakem hataları Beşiktaşa yapılınca diğer takımların sesi çıkmıyor, gs ye yapılınca diğerlerinin sesi çıkımıyor, fb ye yapılınca diğerlerinin sesi çıkmıyor, delikanlı olsalar adam olsalar hakkı yenilen takımın yanında dururlar, bugün ona yapılan yarın bize yapılır demiyorlar. . .

yanıt3
yanıt0
FB 18:

TÜRKİYE Yİ ARKASINA ALMIŞ BİR TRT MAÇ ÖZETİNİDE GÖSTEREMİYORSA YAZIKLAR OLSUN ÖDENEN VERGİLERE

14
2
yanıtYanıtla
Ts Taraftar:

Aldığımız her elektronik eşyada trt katkı payı veriyoruz. TRT bu kadar parayı nerede kullanıyor. ben ödediğim paralar karşısında bana maç özetlerini dahi izlettirmeyen trt ye yazıklar olsun insanlardan topladığınız para size haramdır

8
7
yanıtYanıtla
ali:

neden fazla para versin anlatırmısın lutfen tutturdunuz bizden para alıyor diye

yanıt4
yanıt3
soyun bakalım nereye kadar:

Bu ülkede çok şey bitti de farkında olan kaç kişi var. . . . . . .

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title