Haberler

Toyota'nın Yeni Spor Otomobili Gt86 Salı Günü Görücüye Çıkıyor

Güncelleme:

Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.CEO'su Orhan Özer, yönetim kademesi yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Fabrikada düzenleyeceği bir yemekte buluşacak.

Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. CEO'su Orhan Özer, yönetim kademesi yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Fabrikada düzenleyeceği bir yemekte buluşacak.

25 Eylül Salı akşamı gerçekleştirilecek olan yemek programında Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tesislerinde ayrıca Toyota'nın yeni tasarım anlayışını yansıtan en yeni spor otomobili olan GT86'nın da tanıtımının yapılacağı belirtildi.

Toyota ile Subaru'nun işbirliğinden doğan yeni Toyota coupe'si artık bir konsept değil. 'GT 86' adını alan otomobil, 4240 mm'lik uzunluğu, 1285 mm'lik yüksekliği ve 2570 mm'lik genişliğiyle kompakt ölçülere sahip. 2+2 kişilik bir oturma düzeni sunan Toyota GT 86, Subaru BRZ ve Scion FR-S ile aynı genleri taşıyor. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Toyota Türkiye Orhan Özer Subaru Eylül Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title