Haberler

TMSF, Show TV'yi Turgay Ciner'e İade Etti

Güncelleme:

TMSF, dün itibariyle Show TV'nin Turgay Ciner'e iadesine karar verdi.

Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF) Show TV'nin Turgay Ciner'e iadesine karar verdi.

TMSF, Show TV'nin yönetimini 18.07.2014 itibariyle Ciner Grubu'na iade etti.

EROL AKSOY DAVA AÇMIŞTI

Show TV'nin eski sahibi Erol Aksoy'un açtığı dava nedeniyle 402 milyon dolara Ciner Grubu'na satılan kanalla ilgili hukuki sorun çıkmış, 30 Mayıs'ta Show Tv'nin satışının iptali için açılan davada İstanbul 4. İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı vermiş ve mahkeme kararının gereği olarak, Show Tv logosuyla yayın yapan Aks Televizyon Reklamcılık ve Filmcilik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yönetimi, TMSF tarafından tekrar devralınmıştı.

SHOW TV YENİDEN CİNER GRUBUNA VERİLDİ

Söz konusu mahkeme kararı aleyhine dava açan ve davayı kazanan TMSF, mahkeme kararının kendisine ulaşması üzerine bugün aldığı kararla Show TV'nin yeniden Ciner Grubu'na verilmesine karar verdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Turgay Ciner Erol Aksoy İstanbul Show Tv Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title